Connect with us

Revistateo.ro

Subiecte simulare Bac 2017 Română clasa a XI a la Real și Uman

Stiri

Subiecte și Barem Corectare simulare Bac 2017 Română clasa a XI a la Real și Uman

Subiecte simulare Bac 2017 Română clasa a XI a la Real și Uman. Elevii de clasa a XI a încep să se pregătească pentru examenul maturității. Luni, 13 martie, are loc proba scrisă la limba și literatura română pentru simularea Bacalaureatului 2017.

Subiecte date la simularea pentru Bac, clasa a XI-a, REAL

Barem corectare simularea pentru Bac, clasa a XI-a, REAL

De anul acesta, ministerul Educației a introdus o nouă procedură pentru simularea de BAC 2017 la limba română clasa a XI a. Cu toate acestea, rămâne în picioare regula conform căreia se dau subiecte diferențiate. Astfel, cei de la uman (filologie, științe sociale) vor avea subiecte diferite față de tehnologic și de real (mate-info, științe ale naturii).

Practic s-au adus schimbări în structura celor trei subiecte. Motivarea a fost faptul că Bacalaureatul clasic „promova doar memorarea și reproducerea unei informații de foarte multe ori, irelevantă și neaflată în concordanță cu aptitudinile și competențele pe care un sistem educațional al secolului XXI, ar fi trebuit să le promoveze”. Informația a fost oferită de Consiliul Național al Elevilor, care a militat pentru această schimbare.

Astfel, se pun bazele unui nou tip de Bacalaureat, care ar urma să fie susținut de anul viitor de elevii de clasa a XII a. Iată în ce constau modificările.

Vezi INTEGRAL Subiecte simulare Bac 2017 Română clasa a XI a la Real și Uman

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top