Connect with us

Revistateo.ro

Evaluarea Națională 2018

Subiecte Matematică Evaluarea Națională 2018

Subiecte Matematică Evaluarea Națională 2018. Astăzi, pe data de 13 iunie 2018, elevii clasei a VIII-a au susținut cea de-a doua probă din cadrul Evaluării Naționale. Acum au susținut proba de Matematică.

În cursul zilei de joi, elevii care fac parte din cadrul unor minorități urmează să susțină proba și la Limba și literatura maternă.

Subiecte Matematică Evaluarea Națională 2018

Probele din cadrul Evaluării Naționale încep la ora 9.00. Atunci, elevii care sunt repartizați în săli, vor primi subiectele. Elevii pot intra în sala de examen începând cu ora 8.30. Fiecare elev are la dipoziție 120 de minute pnetru a rezolva subiectele. Cronometrul pornește după ce se distribuie toate foile de examen.

Pe data de 19 iunie se vor afișa primele rezultate. Acestea vor apărea până la ora 12.00. În ceea ce privește contestațiile, acestea vor fi depuse pe data de 19 iunie, când apar rezultatele. Depunerea acestora va avea loc între orele 14.00 – 19.00. Pe data de 23 iunie vor fi afișate rezultatele finale.

Aceste probe sunt monitorizate audio – video.

Conform metodologiei, elevii nu au voie să intre în sala de examen cu genți, rucsacuri, sacoșe și altele asemenea. Obiectele personale vor fi lăsate de elevi în sala de depozitare a obiectelor personale. Această sală este stabilită de către comisia unității de învățământ. Nu vor fi primiți în examen candidații care refuză să își lase obiectele personale în sala de depozitare.

În plus, le este interzis elevilor să aducă în sala de examen dicționare, notițe, însemnări care îi pot ajuta să rezolve subiectele. Nici telefoanele mobile, tabletele sau stick-urile de memorie nu sunt permise în sala de examen.

CITEȘTE ȘI: Subiecte Română Evaluarea Națională 2018
Candidații trebuie să aibă la ei un act de identitate. De asemenea, trebuie să aibă instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră. Creioanele și instrumentele de desen sunt utile pentru realizarea schemelor și a desenelor la Matematică.

Au apărut subiectele care s-au dat în acest an la proba de Matematică. Le vei găsi în imaginile de mai jos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Evaluarea Națională 2018

To Top