Connect with us

Revistateo.ro

Sucul cu proprietăți vindecătoare

Naturiste

Sucul cu proprietăți vindecătoare

Noni este o plantă care crește pe malurile nisipoase sau stâncoase. Fiind veșnic verde, copacul de noni poate rezista la secetă și condiții saline și are un fruct galben, cărnos, cu un miros și un gust neplăcut. Cu toate acestea el are numeroase proprietăți miraculoase pentru sănătate. Sucul de noni este amestecat cu alte sucuri naturale, pentru a avea un gust plăcut și pentru a mirosi mai bine. Cercetările arată că fructul noni crescut în Tahiti are mai multe proprietăți decât orice alt noni, crescut în alte regiuni.

CITEȘTE ȘI: PREVINE RĂCEALA CU ACEST CEAI MINUNE

Sucul de noni contine enzime nutriționale, antrachinone și polizaharide, toate cunoscute pentru beneficiile pe care le au. Aproximativ de mărimea unui cartof, fructul noni are un aspect plin de cocoloașe, ceros, o piele semi-transparentă, care variază în culoare, deoarece se coace de la verde la galben și aproape alb. Mirosul neplăcut se diminuează odată cu procesarea fructului și obținerea sucului.

Acest suc primește tot mai multă atenție din partea cercetătorilor, fiind foarte apreciat. Aceștia consideră că el are proprietăți vindecătoare neobișnuite, fiind extrem de benefic pentru organism. S-a descoperit că ingredientele din acest suc stimulează considerabil regenerarea celulară, mai ales atunci când este consumat pe stomacul gol, în fiecare dimineață, în mod regulat. Sucul de noni se folosește în tratarea răcelilor și a gripei deoarece reduce febra și diminuează simptomele foarte rapid.

Acest tip de suc ușurează durerile abdominale, reduce simptomele problemelor stomacale, îmbunătățește digestia și acționează ca un pansament gastric. În Phillipine oamenii beau suc de noni pentru a trata simptomele artritei și pentru a reduce durerile articulațiilor și ale mușchilor, iar în Indochina acesta este utilizat în cazurile de dizenterie și chiar astm. Este foarte eficient în tratarea abceselor, reduce inflamațiile gingiilor și problemele tractului respirator. Totodată, acesta este un remediu eficient pentru durerile de după naștere.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top