Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Sun Plaza aprinde cea mai mare instalatie de lumini de Craciun din lume

Unul din cele mai mari mall-uri din București urmează să aprindă cea mai mare instalație de lumini din lume.

Intr-un comunicat remis către Huff.ro, Sun plaza descrie evenimentul.

”Pe locuri, fiti gata, aprindem luminitele de Sarbatori!

Mai precis, aprindem instalatia cu cele mai multe beculete pentru interior, din lume: 500.000! Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19.00, pe Esplanada Sud din Sun Plaza are loc evenimentul care deschide sezonul sarbatorilor de iarna, prin aprinderea luminitelor de Craciun. Inna este invitatul special – iar trupa The Pastels , din Slovacia, va sustine un spectacol inedit de dans cu led-uri si va aprinde instalatia de jumatate de milion de luminite.

Sun Plaza a intrat in 2010 in “Cartea Recordurilor World Guiness” dupa ce a aprins cea mai mare instalatie indoor de lumini de Craciun, din lume. In 2016 isi propune un spectacol memorabil de muzica de calitate si dans incendiar:

– suspans si dans inedit cu Trupa „The Pastels”
– concert de super-hituri Deep Central
– cel mai asteptat moment al serii: aprinderea a peste jumatate de milion de luminite
– concert special INNA cu superhituri precum Say it with your body sau Cum ar fi?

In plus, cei care aleg sa-si petreaca seara in Sun Plaza vor beneficia de reduceri si gratuitati la Brioche Doree, Second Cup şi restaurantul Spartan, in intervalul Happy Hour (18.00-22.00).

Mergeti la Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine si anul acesta mai repede si cu multe-multe bucurii pentru cei mici si pentru cei mari. Mai multe detalii pe https://www.sun-plaza.ro/event/hai-sa-luminam-orasul-cu-distractie/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inalţime şi numeroase restaurante cu bucatarie variata. Sun Plaza deţine o suprafaţa inchiriabila de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţa construita. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legatura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzand afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE ofera consultanţa strategica şi executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietaţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietaţilor şi altor facilitaţi, consultanţa in materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţa. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.”, scrie Huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top