Connect with us

Revistateo.ro

Te intrebi daca sunt mai fericite sotiile barbatilor inalti? Afla ce spun studiile. Explicatiile specialistilor te-ar putea surprinde.

Cuplu

Sunt mai fericite sotiile barbatilor inalti? Afla ce spun studiile

Te intrebi daca sotiile barbatilor inalti sunt mai fericite? Potrivit cercetarilor, femeile care au soti inalti sunt mult mai fericte. Iar fericirea lor este direct proportionala cu inaltimea partenerilor lor de viata. Cum explica cercetatorii lucrul acesta? Raspunsurile lor te pot surprinde. Afla despre ce este vorba.

De ce sunt mai fericite sotiile barbatilor inalti?

Un studiu realizat de Kitae Sohn, cercetator la Universitatea Konkuk, arata ca sotiile barbatilor inalti se simt mult mai fericite decat celelalte femei. La studiu au participat 7.850 de cupluri. La aceleasi rezultate au ajuns si alte cercetari. Spre exemplu, informatiile stranse de unii cercetatori intre anii 1993 si 1999 au aratat ca 41 % dintre femei prefera barbatii mai inalti. Si in Polonia a fost realizat un astfel de stidiu intre anii 1994 si 1996, iar rezultatele au fost aceleasi.

Care este motivul pentru care femeile aleg parteneri de viata mai inalti? Potrvit cercetatrorilor, ei le fac sa se simta in siguranta. Se simt protejate in preajma lor. Si in cazul animaleleor situatia este aceeasi. Femelele prefera ca partenerii lor sa fie mai inalti si mai puternici. Este vorba, asadar, despre preferinte instinctuale.

Mai exista si un alt motiv pentru care multe femei isi doresc ca partenerii lor sa fie inalti si puternici. Vor ca si urmasii lor sa fie la fel. Stiu ca un barbat cu o inaltime considerabila poate fi un sprijin pentru sotia lui. O poate face sa se simta protejata si acelasi sentiment il vor avea si copiii lor.

Totusi, Kitae Sohn sustine ca regula nu este valabila in cazul tuturor. Avand in vedere ca studiul a fost realizat in Indonezia, unde oamenii au o statura mai mica, el considera ca lucrurile pot fi diferite in alte colturi ale lumii.

Alte cercetari au subliniat faptul ca olandezii erau mici de inaltime cu 120 de ani in urma. Acum, dupa ce si-au schimbat alimentatia, au ajuns printre cei mai inalti oameni din lume. Deci in aceasta situatie nu poate fi vorba despre o preferinta instinctuala a femeilor. Ramane intrebarea daca femeile din Olanda sunt mai fericite alaturi de partenerii lor de cuplu, mai inalti.

Articole pe aceeasi tema:

Calitati pe care le apreciaza barbatii la o femeie

Cum faci o femeie sa fie atrasa de tine. Ghidul barbatilor care stiu sa riste

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top