Connect with us

Revistateo.ro

Suntem creati din lumina si emitem lumina!

Stiri

Suntem creati din lumina si emitem lumina!

Oamenii de stiinta fac pasi considerabili pentru a recunoaste ceea ce cu toti stim: omul nu este doar o fiinta materiala, ci si spirituala, este o fiinta de lumina!

Corpul uman emite biofotoni care pot fi eliberati prin intentie mentala si ar putea modula procese importante chiar intervenind in structuri celulare si modificand ADN-ul. Nu este o dementa a sustine faptul ca si noi emitem lumina, intrucat la baza, suntem creati din lumina. Si asta pentru ca ne hranim cu lumina soarelui zilnic, in mod direct, sau prin sau condensata in mancarea pe care o consumam.

Biofotonii pe care ii emitem se numesc emisii fotonice ultra-slabe, cu o vizibilitate de 1.000 de ori mai slaba decat percepe ochiul nostru.

De altfel, exista o diferenta intre ochiul fizic si cel mental. Nu ne-am putea imagina lucruri si nu le-am putea gandi daca nu are contine lumina. Incercati urmatorul experiment: inchideti ochii si ganditi-va la ceva, la orice. Nu-i asa ca nu cunoasteti intunericul absolut? Orice v-ar aparea in imagine contine macar o dara de lumina!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top