Connect with us

Revistateo.ro

Poți încerca și tu această rețetă de supă. Te ajută să previi mai multe probleme de sănătate, printre care și cancerul. Iată cum se prepară.

Sanatate

Supa delicioasă care poate preveni cancerul. Se prepară astfel

Supa cremă de mazăre aduce mai multe beneficii organismului. Pe lângă faptul că este gustoasă și hrănitoare, are rolul de a preveni anumite probleme de sănătate. Iată despre ce este vorba.

Supa delicioasă care poate preveni cancerul. Se prepară astfel

Pentru a pregăti această supă ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 300 de grame de mazăre (poate fi congelată sau crudă)
– 2 litri și jumătate de apă plată
– 1 morcov mediu
– 1 ceapă medie
– 1/2 de rădăcină de țelină
– ulei
– piper
– sare

Pentru a prepara supa trebuie să pui la fiert ceapa, țelina și morcovul. Trebuie să fie curățate și tocate înainte. După 20 sau 30 de minute se va adăuga în apă și mazărea. Când toate ingredientele fierb, se strecoară, zeama se păstrează, iar legumele fierte se pasează până devin piure. Peste legume se va pune zeama în care au fiert. Apoi se adaugă sare, piper și ulei după gust. Poate fi consumată ca atare, sau cu smântână și crutoane.

Dacă va fi consumată de două sau trei ori pe săptămână, această supă va aduce numeroase beneficii organismului. Spre exemplu, poate preveni cancerul. Acest lucru se întâmplă datorită vitaminelor, fibrelor și flavonoidelor din mazăre. De asemenea, poate preveni infarctul. Această supă poate controla nivelul colesterolului din sânge, reglează tensiunea arterială și nu favorizează acumularea kilogramelor.

CITEȘTE ȘI: Supa care face minuni pentru sănătate – Rețeta doctorului Laza

CITEȘTE ȘI: Supa delicioasă care te ajută să slăbești într-o săptămână. Se prepară așa

Este alegerea perfectă pentru zilele de vară, în care temperaturile cresc foarte mult. În plus, ajută digestia și poate elimina toxinele acumulate la nivelul colonului.

Se pregătește ușor și aduce numeroase beneficii sănătății. Ai putea încerca și tu să pregătești această supă cremă de mazăre. Pe lângă faptul că previne anumite afecțiuni, poate fi o bună alegere pentru zilele caniculare de vară. Este gustoasă și hrănitoare. Se pregătește repede, folosind ingrediente pe care le găsești cu ușurință.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top