Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Super seria astrologică: De ce sunt Berbecii speciali

Fiecare nativ are ceva special. Începem astăzi cu caracteristicile zodiei Berbec, a cărei perioadă este cuprinsă între 21 martie și 20 aprilie.

De ce sunt Berbecii speciali:

1. Este un semn pozitiv, masculin. Berbecul, deși în aparență îl mai mai mereu pe „Nu” în brațe o face pentru a se proteja pe sine și pe ceilalți. În spatele fiecărui „nu” există de obicei un plan bine pus la punct.

2. Fiind un nativ de foc, acest semn trăiește viața cu dăruire, cu multă pasiune. În preajma unui Berbec orice distracție va atinge cote maxime.

3. Este special pentru că se înțelege, în general, cu mai toate zodiile nu doar cu cele de foc.

4. Este foarte rațional și poate deveni un lider de temut. Are idei clare și face totul cu ambiție. Îi place să muncească mult pentru că știe că numai prin muncă se va ridica de fiecare dată.

CITESTE SI: Motive pentru care este bine sa ai un prieten nascut in zodia Berbec

10 citate care definesc zodia Berbec

5. Deși are uneori extravaganțe, Berbecul este destul de disciplinat cu banii. Rareori o să auzi un Berbec plângându-se că a ajuns la fundul sacului. Face ce face și se ridică de fiecare dată.

6. Are simțul umorului dezvoltat. Despre Berbec se spune că poate face o glumă din orice. Hazul de necaz este caracteristic acestui nativ, iar prin acest haz reușește să îi facă pe ceilalți să depășească momentele dificile.

7. Este un om sincer și asta îl face special. Spune tot ce are pe suflet, fără ocolișuri. La început poate fi deranjantă abordarea lui directă, dar pe măsură ce stai aproape de un Berbec și îl cunoști ajungi la concluzia că e mai bine să fii așa decât să te strecori cu ipocrizie prin viață. Dacă vrei o părere sinceră, un sfat într-un moment de cumpână, fă-ți curaj și sună un Berbec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top