Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Super seria astrologică: De ce sunt Scorpionii speciali

Misterioși, pasionali și extrem de seducători, Scorpionii ne oferă câteva motive să îi iubim și să îi dorim aproape. Iată de ce sunt acești nativi de apă cu totul speciali.

De ce sunt Scorpionii speciali

1. Scorpionii sunt cei mai fideli prieteni. Urăsc trădarea și au grijă de oamenii care i-au câștigat încrederea. Sunt bătăioși și dau totul pentru persoanele la care țin.

2. Scorpionii sunt cei mai misterioși nativi din zodiac. Niciodată nu vei ști ce gândesc, ce își propun, iar de multe ori acționează altfel decât spun. În capul lor totul este bine organizat, doar că sunt extrem de secretoși și nu le poți citi gândurile.

3. Scorpionii sunt perfecți într-o relație de iubire în sensul că, deși au doza lor de gelozie, oferă partenerului libertate și independență, două lucruri la care zodiile de apă țin foarte mult.

4. Scorpionii știu să se distreze. I-ai cu tine acolo unde vrei să te descătușezi de toate gândurile negative, de toate problemele. Scorpionii știu să te scoată dintr-o stare proastă de umor și îți aduc zâmbetul pe buze cu mici gesturi, unele amuzante.

CITEȘTE ȘI: Super seria astrologică: De ce sunt Fecioarele speciale

Super seria astrologică: De ce iubim Balanțele

Super seria astrologică: De ce sunt Taurii speciali

Super seria astrologică: De ce sunt Berbecii speciali

5. Cel mai important de precizat despre Scorpioni este faptul că aceștia au idei care revoluționează lumea.

Sunt de multe ori promotorii unor idei pe care apoi le copiază toată lumea. Sunt mereu cu un pas în fața celorlalți. Au suficientă creativitate, au o imaginație cu care pot realiza lucruri aproape imposibile.

Din această creativitate își iau de cele mai multe ori banii, căci Scorpionilor nu le place să aibă șef. Mai degrabă își deschid o afacere decât să depindă de cuvântul sau banii unui superior.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top