Connect with us

Revistateo.ro

Supravietuitorul - Iata cine sunt concurentii

Stiri

Supravietuitorul – Iata cine sunt concurentii

Supravietuitorul, cel mai iubit reality show din lume, ajunge astazi si in Romania la ProTV, care a anuntat inca din luna decembrie a anului 2015 lansarea show-ului in tara noastra.

Emisiunea este un format international, care incepand de astazi spera sa cucereasca si telespectatorii din Romania.

18 concurenti au fost acceptati la Supravietuitorul care are premiera la Pro TV astazi – Vezi mai jos poze cu concurentii

ProTV a facut publica o fotografie cu cei 18 concurenti care au fost impartiti in doua triburi.

Primul trib se numeste „HANGIN” (in traducere vant), iar cel de-al doilea „TUBIG” (apa), fiecare grup are un reprezentat care va lua deciziile pe durata sederii sale in concurs, chiar daca membri tribului nu sunt de acord cu ele.

Triburile locuiesc pe doua insule si se intalnesc doar la „CONSILIUL TRIBAL”, cand se iau deciziile sau se ofera diverse recompense.

44 de zile de testare a fortelor fizice si psihice

Au plecat din Romania doar cu hainele de pe ei si au stat in Filipine 44 de zile in care producatorii le-au testat la maxim fortele psihice si fizice.

Nu toti concurentii ajung in finala, Consiliul tribal elimina pe rand cate un concurent pana cand ramane doar unul singur care este declarat „Supravietuitorul”.

Survivor este lunea si martea de la ora 20.30 la ProTV

Dragos Bucurenci

Dragos Bucurenci – prezentator Supravietuitorul, foto: ProTV

Dragos Bucurenci prezinta reality show-ul care este difuzat de ProTV, in fiecare luni si marti de la ora 20.30, exceptand ziua de maine cand va fi de la ora 20.00.

Ajuns in unele tari chiar si la sezonul cu numarul 33 este foarte probabil ca Supravietuitorul sa cucereasca telespectatorii ProTV, care anul trecut s-au uitat in numar mare la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. Un format similar dar cu vedete si mult mai usor de parcurs.

Numele a 9 concurenti a fost aflat

Fanii Survivor Romania (Supravietuitorul) au aflat deja numele a 9 dintre concurentii pe care ii vom cunoaste cu totii in aceasta seara.

Citeste mai mult despre Supravietuitorul

FOTO: Concurentii Supravietuitorul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top