Connect with us

Revistateo.ro

Susan Boyle, primul iubit în 53 de ani

Inedit

Susan Boyle, primul iubit în 53 de ani

E adevărat că niciodată nu e târziu pentru a cunoaște iubirea, iar acest lucru îl dovedește cântăreața Susan Boyle, care a uimit o lume întreagă la concursul „Britanicii au talent”. Susan are parte de un iubit, primul din viața ei, la vârsta de 53 de ani.

Cântăreața britanică a acordat un interviu tabloidului The Sun, în care vorbit despre misteriosul bărbat din viața ei: „Nu vreau să spun multe despre cine este el pentru că ar fi nedrept față de el”, spune Susan. Aceasta adaugă totuși că este vorba despre un bărbat de aceeași vârstă cu ea, extrem de agreabil.

CITEȘTE ȘI: LORA, AGRESATĂ DE UN FAN. CE A FĂCUT IMEDIAT

Boyle și-a cunoscut iubitul, un medic american, întrucât cei doi erau cazați în același hotel, Susan fiind în turneu. Perechea s-a bucurat de o cină romantică și se pare că asta a cucerit-o definitiv pe cântăreață, întrucât bărbatul s-a purtat „ca un adevărat cavaler”.

Cei doi nu au încă o relație bine închegată, însă este clar că între Susan Boyle și medicul american există înfiripat ceva. Cântăreața a zis că e devreme să discute despre planuri de viitor cu partenerul ei întrucât relația lor se află abia la început.

Susan Boyle este o cântăreață din Scoția care s-a făcut cunoscută publicului mondial după participarea în 2009 la emisiunea „Britanicii au talent”. Aceasta a cucerit juriul și publicul deopotrivă cu melodia „I dreamed a dream”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top