Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Szoby Cseh are grave probleme de sanatate

De mai bine de doi ani, cascadorul Szoby Cseh se lupta cu o forma de cancer osos, un mielom multiplu. O face demn, strangand din dinti si indurand dureri greu de descris, dandu-ne o lectie de viata cum rar ne-a fost dat sa vedem.

O perioada s-a crezut ca boala a stagnat, ba chiar parca incepuse sa dea inapoi. Nimic mai gresit! Cancerul continua sa muste cu rautate din Szoby Cseh si sa ii macine tacut sistemul osos, pana s-a ajuns ca artistul sa aiba nevoie de carje pentru a se deplasa. Un test cumplit de dureros pentru un om a carei viata a fost dedicata in totalitate sportului, miscarii si cascadoriilor. Szoby nu isi permite in niciun caz sa se dea batut. E lupta sa si e pentru viata! “Am o anchiloza la nivelul bazinului care imi ia piciorul stang si asta ma impiedica sa ma deplasez. Mi s-au sugerat carje, dar cum sa folosesc eu asa ceva? Cum?”, declara Szoby Cseh in luna mai a acestui an, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Iata insa ca, astazi, la doua luni distanta de cand medicii ii sugerau sa apeleze la carje ca sa se deplaseze mai usor, Szoby a acceptat schimbarea si a inceput sa mearga cu ajutorul lor. “Nu pot sa merg. Ma deplasez in carje si ma doare rau piciorul stang. Durerea imi ia piciorul. Asta e boala. E parsiva. Intr-o zi esti mai bine, in alta mai rau. Abia ce am iesit din spital. Sunt ceva probleme cu analizele. Nu mi-au iesit prea bine si in ultima perioada am slabit cam 20 de kilograme. Asa ca nici nu arat prea stralucit. Obosesc repede si din nimic”, a declarat Szoby Cseh.

Cititi mai multe pe WowBIZ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top