Connect with us

Revistateo.ro

TAROM lansează oferta „Avioane noi, hai și voi, tarif unic 92

Stiri

TAROM lansează oferta „Avioane noi, hai și voi, tarif unic 92

Cumpărați bilete de avion la ofertă şi fiţi printre primii care au acum ocazia de a călători cu cele două aeronave B737-800NG.

Oferta de 92 Euro* (toate taxele incluse) este valabilă pentru călătorii dus-întors între Bucureşti şi unele dintre cele mai atractive destinaţii europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia.

Biletele sunt disponibile la vânzare în perioada 19-21 mai 2017 pentru călătorie în intervalul 19 iunie 2017-31 martie 2018 şi pot fi achiziţionate atât pe www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Vă reamintim că toate bilete beneficiază de:

Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.

Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
Servicii gratuite la bord.

*Oferta este supusã unor termene şi condiţii şi este valabilã în limita locurilor disponibile. Pentru condiţiile ofertei accesaţi www.tarom.ro.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, iar din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). ­

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top