Connect with us

Revistateo.ro

pedofil drumul taberei

Stiri

Tatăl copiilor agresați de pedofilul din Drumul Taberei a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu copiii săi

Tatăl copiilor agresați de pedofilul din Drumul Taberei  a povestit ce au pățit copiii săi în incidentul din lift.

Tatăl micuților a povestit, pentru Digi24, ce a aflat de la fetiţa de 5 ani şi de la băieţelul de 9 ani, după ce au scăpat de pedofilul căutat acum de Poliţia Capitalei.

„Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin şi le-a ţinut uşa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliţia şi ea (fetiţa – n.r.) a început să detalieze.

Fata nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prins repede, sunt şcoli, grădiniţe în zonă.Vreau mâine să fac nişte afişe, să vedem dacă îl cunoaşte cineva de pe la blocuri.

Să anunţe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi.Soţia a văzut imaginile şi prima reacţie a fost: l-am mai văzut pe omul ăsta undeva, că era la magazin, la şcoală, că l-a mai văzut.

De dimineaţă tremur, nevasta mea e şi mai şi”, a povestit tatăl copiilor.

Bărbatul a mai spus că fata nu prea realizează ce s-a întâmplat, fiind mică, dar băiețelul conștientizează și este foarte speriat. El a mai afirmat că pedofilul i-a mângâiat și i-a pupat pe copiii săi.

Reamintim că un pedofil a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei. Un bărbat acuzat că a agresat sexual, în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, doi frați – fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani – în cartierul Drumul Taberei din sectorul 6, este căutat acum de Poliția din Capitală.

Cei doi copii plecaseră de acasă la o prietenă de familie, aflată la câteva străzi distanță, în timp ce mama lor era acasă cu al treilea copil.

Când au ajuns în blocul respectiv, în lift a urcat cu ei și un bărbat străin. El se apropie de ei, îi pipăie și chiar îi sărută, în timp ce urcă la etajul opt.

În cele din urmă, individul i-a eliberat pe copii. Imaginile revoltătoare au fost filmate de o cameră de supraveghere din lift și au ajuns în presă. Deocamdată, agresorul este încă în libertate, fiind căutat de oamenii legii.

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală și îl caută pe bărbat.

„Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat pentru Digi24 că cei care îl recunosc pe bărbat în imagini sau știu despre cine este vorba sunt rugați să apeleze 112.

Deocamdată Poliția Capitalei nu are la cunoștință dacă bărbatul suspectat este cunoscut ca fiind un agresor.

Citește și: Căutări disperate în Capitală. Un pedofil din Drumul Taberei este de negăsit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top