Connect with us

Revistateo.ro

Noutati

Tatăl Simonei Halep a spus cât va lipsi fiica lui de pe teren

Stere Halep, tatăl tenismenei Simona Halep, a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, care a fost nevoită să se retragă o perioadă din cauza problemelor de sănătate.

„Simona are nevoie de repaus total cel puţin o săptămână. Fără antrenamente şi fără efort fizic. Vom vedea apoi cum se simte şi dacă starea ei se îmbunătăţeşte sau nu.

Participarea la Indian Wells? Nu ştiu. Rămâne de văzut. Cert este că sănătatea este cea mai importantă şi trebuie să se refacă complet înainte de a reveni în competiţii”, a declarat Stere Halep pentru Fanatik.

Simona Halep s-a retras de la Doha din cauza unei accidentări. Cât de grave sunt problemele jucătoarei

Deși s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a fost nevoită să se retragă, după o investigație medicală amănunțită.

Jucătoarea noastră, care ar fi trebuit să joace sâmbătă cu Garbine Muguruza, suferă din pricina unei accidentări, iar veștile despre ea nu sunt prea bune.

“Știu cât pot să îndur când vine vorba despre durere, dar știu și când să pun stop.

Sunt foarte supărată și frustrată de această problemă, e prima oară când mă retrag în semifinale.

Azi am simțit nevoia să spun stop, fiindcă așa e mai bine. Durerea de astăzi a fost insuportabilă.

CITEȘTE ȘI: IUBITE DE ROMANIA: SIMONA HALEP – fata care a pus tara noastra pe harta lumii

Am vorbit cu doctorul meu, iar el mi-a zis că nu am destul timp să recuperez.

Am stat prea puțin în repaus, nu m-am recuperat complet. RMN-ul arată că am lichid și tendinită la al patrulea deget și trebuie să am grijă”, a declarat Simona, la conferința de presă de după meciul cu Catherine Bellis.

După ce a efectuat un RMN, rezultatele au arătat că jucătoarea noastră ar avea tendinită și lichid la al patrulea deget de la piciorul drept, urmând să lipsească până la turneul de la Indian Wells (5 martie).

Simona a acuzat dureri în timpul partidei pe care a câștigat-o cu scorul de 6-0, 6-4 cu americanca Catherine Bellis și i-a spus și antrenorului său, Andrei Pavel, că o doare piciorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Noutati

To Top