Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Taurii nu reusesc sa faca fata presiunilor din familie! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Taurii nu reusesc sa faca fata presiunilor din familie. Toata lumea stie ce e mai bine pentru ei si asta nu le convine absolut deloc. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 4 octombrie pentru toate zodiile:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te umili in fata nimanui. Nimeni nu merita sa asculte justificarile tale, mai ales daca oricum eforturile nu iti sunt rasplatite aproape niciodata. Fii ferm si opune-te oricarei tentative de manipulare. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu reusesti sa faci fata tirului de intrebari care vin din partea familiei. Ai tai se baga in viata ta si te cam enerveaza curiozitatile lor. Explica-le ca nu e problema lor ce se intampla in intimitatea ta. Numarul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Top 5 zodii pe care iti place sa le cicalesti

CITESTE SI: Top 5 zodii cu ghinion la bani

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii foarte atent la semnalele pe care le primesti astazi din partea unei persoane speciale pe care ai ignorat-o in ultima vreme. Recunoaste-ti nepasarea in fata acelei persoane si explica-i de ce ai actionat asa. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vrei sa elucidezi un mister legat de anumite barfe pe care le auzi de ceva vreme in jurul tau. Nu pune intrebari directe ci construieste-ti o strategie ca sa obtii informatiile pe care le cauti. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Limiteaza-te la ceea ce ai si nu plusa foarte mult daca bugetul tau este restrans. Recupereaza-ti datoriile pe care le au ceilalti la tine si revino cu picioarele pe pamant. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu pune la suflet toate glumitele pe care le fac ceilalti pe seama ta azi. Pastreaza-ti simtul umorului si fii autoironic. Aceasta este cea mai buna situatie. Numarul norocos al zilei: 3.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top