Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Taurii STAU PROST CU NERVII! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Taurii se infierbanta foarte usor azi. Nimic nu le convine si incearca sa isi impuna autoritatea in fata celorlalti. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 3 SEPTEMBRIE 2015:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Strategiile tale de cuceritor nu functioneaza astazi. Renunta la lucrurile luate din manual daca vrei sa ajungi la inima cuiva. Fii natural pentru ca in acest fel te va placea toata lumea, chiar si persoana la inima careia tanjesti foarte tare. Cel mai usor lucru este sa fii tu, dar asta doar in teorie. Temerile tale sunt justificate intr-o lume dominata de ipocrizie si falsitati. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Stai prost cu nervii azi asa ca ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu cu ceilalti. Te irita aproape orice si asta din cauza proastei dispozitii: orele putine de somn, proasta alimentatie si incapacitatea de a renunta la viciile care iti distrug sanatatea isi spun cuvantul azi. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

CITESTE SI: Boli care te pot afecta în funcţie de zodiacul chinezesc

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ofera-i cezarului ce-i al cezarului! Nu te fofila cu gandul ca esti singura persoana care poate fi iertata pentru greselile sale doar pentru ca ai un spirit jovial. Atunci cand cineva are dreptate, renunta la orgoliu si recunoaste-i meritele! In felul acesta reusesti sa nu iti aduni dusmani. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Primesti noi atributii de serviciu si asta te macina destul de tare. Explica-i sefului tau ca daca vei fi supraincarcat nu vei da randament si o mie de lucruri facute in graba pot strica totul. Tu ai nevoie de propriul tau ritm de lucru, de propriul tau spatiu si astea le poti obtine cu lejeritate daca esti si lasat. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Dispretul pe care il ai fata de oameni se intoarce asupra ta de la cine nu te astepti. Nu ai actionat cum trebuie la momentul potrivit fapt pentru care, acum, persoanele care pareau apropiate de tine iti arata ca nu vor sa fie bataia ta de joc. Recunoaste ca ai gresit cu abordarea ta si incearca sa repari singur lucrurile, fara ajutor si victimizari! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

In sufletul tau s-a asternut armonia si esti foarte zen azi, asa cum ai inceput de fapt de luni. Continua sa iti pastrezi gratia indiferent de dificultatile care vor aparea. Problemele financiare nu trebuie sa te apese atat de tare: Esti o persoana foarte creativa asa ca pune-ti mintea la contributie pentru a realiza lucruri care sa iti aduca bunastare financiara. Numarul norocos al zilei: 10.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top