Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Taurii trebuie sa isi numere bine banii! Citeste sfatul zilei de 9 noiembrie pentru zodia ta!

Taurii sunt nevoiti sa se uite bine in portofel si sa ia un calculator de mana pentru a face impartirile corecte. Citeste sfatul zilei de 9 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Renunta la atitudinea aroganta fata de persoana iubita caci nu vei face altceva decat sa grabesti sfarsitul relatiei. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai nevoie de un respiro financiar, insa acest lucru nu se face decat cu matematica buna. Ia-ti o jumatate de ora din timpul tau liber si vezi unde trebuie sa pui bani de urgenta pentru a scapa de griji. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE SI: Astrologul Mariana Cojocaru arunca bomba! “Anul viitor va fi si mai rau! 2015 a fost anul Oii, 2016 va fi cel al Maimutei. Si daca oaia e domestica si blanda, maimuta SFASIE!”

CITESTE SI: Previziuni karmice pentru 9 – 15 noiembrie: Cum te afecteaza REVOLUTIA ASTRELOR

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nimeni nu poate banui ce se ascunde in mintea ta, insa o persoana va fi foarte aproape sa descopere marele tau secret. Ai grija cum te justifici! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai nevoie de sprijin emotional, desi incepi sa iti revii dupa saptamana de cosmar pe care ai avut-o. Nu iti fie teama sa te deschizi in fata prietenilor. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Pastreaza-ti criticile pentru o alta zi caci astazi esti pandit numai de conflicte din care vei avea de pierdut. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu te mai baza pe nimeni si pe nimic. Traieste viata asa cum vine ea, zi de zi. Bucura-te de fiecare secunda fara a face calcule si a mai intra in psihologia oamenilor. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei pentru zodia ta in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top