Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Taurii trebuie sa puna piciorul in prag! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Taurii trebuie sa puna piciorul in prag azi! Cu cat inchid ochii mai mult la nedreptatile din jur, cu atat vor fi mai usor de pacalit. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 15 SEPTEMBRIE

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu ai o stare foarte buna azi. Te nemultumeste aproape orice in jurul tau si nu intelegi de ce. Cauta sa vezi in interiorul tau care sunt intrebarile care te macina cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Astazi trebuie sa iti faci simtita prezenta, cu orice pret. Nu poti sa permiti ca ceilalti sa te trateze cum le vine. Nu esti jucaria nimanui si trebuie sa le arati celorlalti asta. Numarul norocos al zilei: 12.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 14-20 septembrie 2015: TUNETE SI FULGERE PENTRU GEMENI!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te duce departe pentru lucruri pe care le poti gasi chiar langa tine. Fericirea e la cativa metri de tine. Fii bucuros pentru ceea ce ai si nu iti strica buna dispozitie cu lucruri irealizabile. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Esti extrem de ranit in orgoliu si faci numai nazuri. Nu stii cum sa te mai porti cu cei din jurul tau. Ai senzatia ca orice faci nu e deloc bine. Pastreaza-ti calmul in fata oricarei situatii. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti este dor de vremurile in care nu aveai nevoie de foarte multi bani pentru a te bucura de lucruri mici. Fa-ti calculele astfel incat sa iti ajunga si nu te mai plange atunci cand nu iti ajung banii! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te-ai saturat ca ceilalti sa te considere o persoana usor de manevrat. Vezi toate subtilitatile si esti extrem de stresat ca nu gasesti momentul potrivit pentru a spune ce nu iti convine. Numarul norocos al zilei: 7.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top