Connect with us

Revistateo.ro

Taurul are nevoie de ajutor. Citeste sfatul zilei de 11 iulie 2016

Sfatul zilei

Taurul are nevoie de ajutor. Citeste sfatul zilei de 11 iulie 2016

Taurul are nevoie foarte mare de ajutor. Nativul trebuie sa priveasca in interior pentru a-si raspunde la anumite intrebari si trebuie consiliat. Citeste sfatul zilei de 11 iulie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: TAUR

Ai nevoie de ceva sprijin moral. Intalneste-te cu cel mai bun prieten si confeseaza-te. Spune ce te doare si incearca sa te eliberezi de starea negativa in care ai intrat. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Munca te face sa te simti fericit, mai ales atunci cand vezi si rezultatele. E timpul sa faci pasi mai mari pentru ca acum ai cu ce. Numarul norocos al zilei: 34.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Exprima-ti opiniile cat mai echidistant posibil. Ai capacitatea de a fi diplomat si numai de tine depinde cum va decurge relatia cu partenerii de afaceri. Numarul norocos al zilei: 8.

Previziuni karmice 11-17 iulie 2016. Probleme de imagine pentru Varsatori

Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Lumea incepe sa iti confirme teoriile, insa nu e cazul sa iti iei lumea in cap. Fii atent de acum inainte cum iti organizezi timpul. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Descoperi azi ca nu esti singur si ca oamenii de care ai avut nevoie mereu au fost mereu acolo. Trebuie doar sa le acorzi ceva mai mare atentie. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai toate resursele necesare pentru a depasi ruptura dureroasa care s-a creat in sufletul tau. Ocupa-te mai mult de tine si incearca sa mergi inainte indiferent de cat de pesimist ai fi. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top