Connect with us

Revistateo.ro

Tavi Clonda a vorbit despre al doilea copil. Ce a declarat

Stirile zilei

Tavi Clonda a vorbit despre al doilea copil. Ce a declarat

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împreună o fetiță pe nume Victoria. Copila a fost botezată cu câteva săptămâni în urmă. În cadrul unei emisiuni, câtărețul a declarat că își mai dorește un copil. Și nu doar el, ci și soția lui. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Tavi Clonda își dorește și al doilea copil

Tavi Clonda și Gabriela Cristea își mai doresc cun copil. Însă, potrivit declarațiilor cântărețului, nu se grăbesc. Când a fost întrebat dacă își dorește o familie mare, răspunsul lui a fost afirmativ și a venit imediat. „Da, noi avem planuri, dar nu ne grăbim”, a spus Tavi Clonda.

Pe data de 30 aprilie, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 3 ani de căsnicie. Au fost trei ani plini de evenimente. Nuntă, sarcina, schimbarea locului de muncă. Au fost suișuri și coborâșuri. Însă împreună au trecut peste momentele grele și, de asemenea, s-au bucurat de clipele frumoase.

„3 ani de la căsătoriei! 3 ani în care am trăit cât pentru 3 vieţi, 3 ani în care am realizat cele mai importante lucruri din viaţă mea, 3 ani în care am înţeles că pentru “victoria” finală trebuie să parcurgi toate bătăliile, 3 ani în care am descoperit cum ştiu să iubesc cu adevărat, 3 ani în care am visat noaptea şi împreună cu Tavi am pus în practică ziua.

CITEȘTE ȘI: Tavi Clonda, mărturisire neașteptată după ce soția lui a devenit mămică: „Nu o să fiu…”

CITEȘTE ȘI: Cine a fost înainte de Gabriela? Ea e femeia cu care Tavi Clonda a avut o relație lungă

Mă gândesc cu speranţa şi bucurie la ce o să vină pentru că de acum toate aniversările noastre le vom petrece în 3. #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de pe o rețea de socializare.

S-au împlinit 3 ani de când Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au căsătorit. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Victoria. Fetița a fost botezată pe data de 14 martie. Nași au fost Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu.

Se pare că cei doi își mai doresc un copil, dar nu se grăbesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top