Connect with us

Revistateo.ro

Tavi Clonda a dezvăluit când se va întoarce Gabriela Cristea pe micul ecran.

Star

Tavi Clonda, despre întoarcerea Gabrielei Cristea pe micul ecran

Tavi Clonda a fost invitat în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit despre familia sa, dar şi despre viaţa profesională.

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre Gabriela Cristea şi revenirea sa în televiziune, după concendiul maternal. Chiar dacă fanii voiau ca acesta să revină din luna ianuarie, lucrurile nu au stat aşa. Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre revenirea vedetei tv.

Artistul a spus că Gabriela Cristea va reveni cât mai curând pe micul ecran. În plus,  nu exclude varianta ca amândoi să apară din nou în faţa publicului.

„Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele.

Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi”, a spus Tavi Clonda.

Declarația soțului Gabrielei Cristea a lămurit zvonurile apărute în urmă cu câteva zile în presa mondenă. S-a scris că Bianca Drăgușanu i-ar fi luat locul definitiv pe scaunul emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Articol pe aceeași temă: Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu i-a luat locul definitiv

În presa mondenă au apărut în urmă cu câteva zile informații potrivit cărora Gabriela Cristea a rămas fără scaunul de moderator al emisiunii „Te vreau lângă tine”.

Potrivit cancan.ro, Bianca Drăgușanu, înlocuitoarea prezentatoarei și-a demonstrat calitățile pentru a modera o emisiune live și a fost aleasă pentru a continua proiectul.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu versus Gabriela Cristea. Cine a rămas cu emisiunea

Informațiile apar după ce Gabriela Cristea a anunțat pe pagina sa de socializare că va reveni în curând la televizor.

Potrivit aceleiași surse, blonda a fost preferată de șefii postului pentru a rămâne gazda emisiunii. Motivul ar fi că emisiunea „Te vreau lângă mine” își păstrează cotele de audiență chiar dacă Gabi nu mai e la cârma emisiunii de câteva luni, asta pentru că se află în concediu maternal.

Presa mondenă scrie că Gabriela Cristea nu se va mai întoarce la emisiunea de la prânz și că Bianca a câștigat încrederea producătorilor foarte repede.

În urma acestor informații, Gabriela Cristea a decis să rupă tăcerea.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele.

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune.”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO.

Gabriela anunțase zilele trecute că este pregătită să revină pe sticlă.

„Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!! #victorienii”, a scris fosta prezentatoare a reality-show-ului „Noră pentru mama” pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top