Connect with us

Revistateo.ro

Tavi Colen a postat un mesaj emotionant dupa moartea tatalui sau

Stiri

Tavi Colen a postat un mesaj emotionant dupa moartea tatalui sau

Tavi Colen s-a despartit de bunul sau tata pe 21 decembrie. La o saptamana dupa drama care s-a abatut asupra familiei sale, cantaretul a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Persoana care l-a imbarbatat in tot acest timp este fiul sau, Mario.
„Printre atatea necazuri , exista cineva care imi readuce mereu zambetul pe buze… ”Mario , vorbesc serios, daca nu te culci maine nu mai pupi Xbox-ul!” La care el , relaxat imi zice : „eu nu cred ca-mi faci asa ceva….”! Iti multumesc , Doamne, pentru un copil exceptional care este sufletul meu!”, a scris Tavi Colen pe reteaua Facebook.

„Dupa o lunga suferinta, tatal meu a urcat la Ceruri”

„Astazi, dupa o lunga suferinta, tatal meu a urcat la Ceruri! Sa te odihnesti in pace, tata!”, a scris Tavi pe 21 decembrie.

Cine este Tavi Colen

Tavi Colen a devenit cunoscut de toti romanii in anul 1996, cand s-a infiintat trupa Talisman. Acesta era unul din cei mai ascultati cantareti alaturi de Alin Oprea. Cei doi scoteau hituri dupa hituri in perioada ’90-2000.

Tavi Colen si Alin Oprea s-au cunoscut in caminele studentesti din Regie (Bucuresti). Cei doi le cantau fetelor cu chitara, iar inainte sa puna bazele trupei Talisman, cantau in formatia Sin. Trupa Sin s-a destramat dupa doar 2 ani (1992-1994).

In 1997, la un an dupa aparitia formatiei Talisman, Tavi si Alin au primit Premiul de popularitate la „Festivalului Cantecului de Dragoste”, moment din care numele lor conta tot mai mult in industria muzicala. Tot in acelasi an, cei doi au lansat super-hit-ul „Atat de singur”, care se difuzeaza si astazi la posturile de radio din Romania.

CITESTE SI: A murit tatal lui Tavi Colen

Din nefericire pentru fani, Tavi si Alin au ales sa se desparta in anul 2006. Trupa Talisman urma a fi promovata sub varianta Alin Oprea + 5 instrumentisti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top