Connect with us

Revistateo.ro

Taylor Swift este cea mai populară artistă din 2014!

Stiri

Taylor Swift este cea mai populară artistă din 2014!

Taylor Swift a primit coronița pentru titlul „Cea mai populară artistă din 2014”, oferit de Federația Internațională a Industriei Discografice. Pentru acest premiu, s-au luat în calcul numărul de albume vândute, descărările pieselor de pe Internet și asculările melodiilor în „streaming”.

Discul „1989” scos în octombrie anul trecut s-a bucurat de 1,2 milioane de copii numai în Statele Unite ale Americii, în prima săptămână. În plus, single-ul „Shake it off” a intrat în top 5 în peste 20 de țări, printre care Germania, Canada, Australia și Japonia. Videoclipul la această piesă a primit peste 350 de milioane de vizualizări pe YouTube.

CITEȘTE ȘI: TAYLOR SWIFT A CINAT CU KANYE WEST

În clasamentul celor mai vânduți artiști din 2014 se află și One Direction, Ed Sheeran, Coldplay, AC/DC, Michael Jackson, Pink Floyd, Sam Smith, Katy Perry și Beyonce Knowles. Iată mai jos cel mai nou videoclip al unui single de pe albumul „1989” al lui Taylor Swift: Style.

Taylor Swift a primit o serie de premii în ultima vreme. Taylor Swift a fost desemnată femeia anului, în cadrul galei ELLE Style care a avut loc săptămâna aceasta la Sky Garden, în Londra. Stilul glam-pop al vedetei a fost remarcat de revista ELLE din Marea Britanie, fapt pentru care artista cunoscută pentru super-hiturile „Shake it off” sau „Blank space” a primit cea mai importantă decernare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top