Connect with us

Revistateo.ro

Rochii de mireasa 2016

Stiri

Te casatoresti la anul? Vezi tendintele in ceea ce priveste rochii de mireasa 2016!

Daca te pregatesti sa fii mireasa in 2016, sigur cauti deja rochia ideala. Pentru ca saptamana modei tocmai a trecut, iata care sunt propunerile designerilor pentru anul viitor. Pe langa rochiile de mireasa, vezi ce se poarta pentru nasa si domnisoarele de onoare!

Se poarta decolteurile in V pentru rochiile de mireasa: rochii simple, lungi pana in pamant, cu un decolteu generos si elegant.

Atentie totusi, daca ai un bust mare, e foarte posibil ca rochia sa nu se aseze pe tine ca la prezentarile de moda!

Daca esti o mireasa extravaganta si vrei sa iesi din stilul clasic, designerii iti sar in ajutor. Se poarta rochiile bej, aurii, albastru pal sau roz. Stilul este acelasi: ca de printesa, din tul si dantela si aplicatii impresionate.

Totusi, daca iti doresti un stil clasic, in 2016 inca de vor purta rochiile clasice albe, ca de printesa. Noutatea adusa de creatorii de moda este modelul inflorat 3D aplicat pe dantela.

Sunt in tendinte si aplicatiile transparente si decolteurile iluzie: in zona pieptului este aplicata un o dantela transparenta cu aplicatii de flori decupate cu laserul sau aplicatii de flori stralucitoare.

De asemenea, voalul poate fi spectaculos, datorita aplicatiilor.

Rochii de mireasa 2016

Rochii de mireasa 2016

Rochii de mireasa 2016

Rochii de mireasa 2016

Daca vei cununa in 2016, ai ocazia sa porti o rochie originala in calitate de nasa: noi recomandam rosul, cu in model simplu, o rochie lunga clasica. Marele avantaj al acestei rochii este ca nu se va demoda si este potrivita si pentru alte ocazii. Daca vrei o rochie mai spectaculoasa, alege una neagra, ca de printesa, care te va ajuta sa te remarci la petrecere si in fotografiile de nunta!

Rochii de mireasa 2016

Rochii de mireasa 2016

Rochii de mireasa 2016

Rochii de mireasa 2016

Pentru domnisoarele de onoare se potriveste si o rochie scurta, pana la genunchi, tot din voal, cu un model delicat din dantela neagra.

Rochii de mireasa 2016

Rochii de mireasa 2016

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top