Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TE IUBESTE sau NU? Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de ZODIE

Barbatii isi arata foarte rar sentimentele fata de femeia iubita. Desigur, gesturile de tandrete nu lipsesc, dar fiecare iubita vrea sa stie EXACT ce simte partenerul lor. Daca este reticient, nu iti face griji! Iti poti da seama cum te iubeste un barbat, in functie de zodia lui.

Barbatul BERBEC
Cand acesta este indragostit, face orice ca sa ii arate iubitei ca o pretuieste cu adevarat. Ii face cadouri aproape in fiecare zi si se asigura ca femeia de langa el stie cat de important este. Daca femeii ii place atentia in mod deosebit, un astfel de cuplu va rezista foarte mult timp.

Barbatul TAUR
Acest nativ este usor timid si nu isi va da seama ca o femie il place chiar pe el. Are nevoie de putin timp si rareori va fi el cel care face primul pas. De obicei, este traditionalist, asa ca prima intalnire cu un Taur va insemna cina la un restaurant in centrul orasului si un film pe care il va alege femeia.

Barbatul GEMENI
Cand nativul in Gemeni este indragostit, nu ascunde acest lucru. Norocoasa va sti pentru ca Geamanul o va urmari peste tot, incercand sa-i atraga atentia si sa se faca remarcat.

CITESTE SI: Se schimba COMPATIBILITATILE! Afla cu ce zodie trebuie sa te cuplezi in 2016!

CITESTE SI: TESTUL COMPATIBILITĂŢII: Care este coeficientul vostru de intimitate?

Barbatul RAC
Este sceptic in ceea ce priveste dragostea la prima vedere si deseori tinde sa isi ascunda sentimentele. Daca un nativ in Rac se ingrijoreaza pentru tine si este foarte protector, trebuie sa stii ca i-ai picat cu tronc!

Barbatul LEU
Leul nu este neaparat o fire romantica, dar isi va arata sentimentele fata de femeia pe care o doreste sau o iubeste. Este o fire altruista si nu se va da inlaturi de la nimic atunci cand se afla intr-o relatie stabila.

Barbatul FECIOARA
Nu isi va arata niciodata dragostea in primele luni de relatie, este putin mai rezervat. Este atrasa mai intai de aspectul fizic al femeii, abia apoi isi acorda timp sa o cunoasca cu adevarat. Daca se indragosteste iremediabil de o persoana deosebita, nu o va lasa sa scape asa usor. Va renunta la toti ceilalti din jurul lui pentru femeia iubita.

CITESTE si despre ceilalti nativi in pagina URMATOARE

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top