Connect with us

Revistateo.ro

Te lupți cu insomnia? Tratează-te cu acest medicament natural!

Naturiste

Te lupți cu insomnia? Tratează-te cu acest medicament natural!

Uleiul esențial de valeriană te poate ajuta să scapi de insomnie și să ai nopți mult mai liniștite. Acesta se obține prin presarea la rece a florilor de valeriană și este extrem de eficient, având numeroase beneficii asupra organismului. Atunci când insomnia te supără tot ce trebuie să faci este să te relaxezi într-o baie în care ai pus câteva picături de ulei esențial de valeriană sau pur și simplu să miroși acest medicament natural. Insomnia a fost întotdeauna o problemă supărătoare, însă de ce să o tratezi cu medicamente chimice când ai la dispoziție un astfel de remediu natural?

CITEȘTE ȘI: ACESTE INGREDIENTE VOR SCHIMBA MODUL ÎN CARE MĂNÂNCI

Pe lângă faptul că tratează insomnia, uleiul esențial de valeriană este foarte eficient în tratamentul anxietății și a depresiei. Acesta ajută la eliminarea toxinelor din organism, dar și la eliberarea de energie negativă. Astfel stresul și anxietatea sunt reduce considerabil, iar starea ta de spirit de îmbunătățește văzând cu ochii.

Studiile arată că acest tip de ulei esențial reduce considerabil riscul de palpitații ale inimii și îmbunătățește starea acesteia de sănătate. Totodată reduce tensiunea arterială, care poate duce la creșterea riscului de accident vascular cerebral sau de atac de cord. Uleiul esențial de valeriană este un sedativ puternic și un relaxant eficient. Acest lucru îl face să fie foarte benefic în tratarea crampelor musculare și a durerilor menstruale.

Acesta are și numeroase beneficii pentru sănătatea pielii, fiind bogat în antioxidanți. Antioxidanții reprezintă un ingredient extrem de important pentru menținerea unei pieli sănătoase, frumoase și catifelate. Folosind uleiul de de valeriană în măști și tratamente homemade vei proteja tenul de apariția ridurilor și pielea ta va fi mai frumoasă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top