Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TEAMA DE COPIII CU OCHII NEGRI. Fenomenul despre care se stiu atat de putine lucruri

Cei care i-au intalnit au ramas inmarmuriti. Spaima pe care au simtit-o este incomparabila. Intalnirea cu copiii cu ochii negri pare a fi o legenda urbana, la fel ca multe altele, insa exista oameni care sustin ca fenomenul este cat se poate de real.

Li se spune generic „copiii cu ochii negri” si nu, nu este vorba despre culoarea obisnuita a ochilor. Nu au deloc iris sau alb in globul ocular.

Privirea lor este de-a dreptul opaca si, conform unor credinte, acestia sunt fiinte supranaturale ori inzestrate cu puteri pe care le simti imediat ce te apropii de ei.

Primul caz a fost mediatizat in anul 1998. Din acel an, mai multi oameni sustin ca s-au confruntat cu astfel de aparitii.

Multe persoane cred intr-o teorie ce pare de-a dreptul nebuneasca: acesti copii provin din imperecherile dintre oameni si specii necunoscute de extraterestri.

CITESTE SI: VIDEO: Are aceasta fetita PUTERI PARANORMALE? Toti cei care au vazut filmuletul au ramas SOCATI!

CITESTE SI: De unde vin puterile paranormale? Clarvazatoarea Ildiko Balmus ne da toate detaliile

Altii sustin ca este doar o anomalie genetica. Oricine orice ar crede despre acest fenomen misterios, cert este ca in prezenta acestor copii au simtit energii inexplicabile.

Brian Bethel este jurnalistul care a popularizat teoria copiilor-extraterestri. Pe 16 ianuarie 1998, acesta era intr-o parcare cu motorul masinii pornit.

Doi baieti in jur de 8 ani s-au apropiat de masina lui si l-au rugat sa ii duca acasa. Zis si facut. Acestia a reactionat instinctual si nu avea sa prevada ce se va intampla in minutele urmatoare.

TEAMA DE COPIII CU OCHII NEGRI. Fenomenul despre care se stiu atat de putine lucruri-1

In momentul in care au pornit la drum, Brian sustine ca acesti copii au devenit brusc agresivi si dadeau ordine. Brian simtea palpitatii si conducea in afara controlului, parca teleghidat de aceste fiinte ciudate.

„Am ramas paralizat. Nu pot descrie ce am patit”, relata pentru presa americana la acea vreme. Nu este singurul astfel de caz. Kyle din Boise, Idaho relateaza un caz asemanator.

Acesta sustine ca un prieten de-al lui a fost abordat la fel ca si jurnalistul Brian de doi copii care cereau sa fie lasati in masina.

TEAMA DE COPIII CU OCHII NEGRI. Fenomenul despre care se stiu atat de putine lucruri-4

Privirea lor era inspaimantatoare: ochii erau negri precum carbunele, iar reactiile lor pareau nenaturale. Gesturile si pozitia corporala pareau ale unor maturi, iar vocea agresiva era a unor copii.

Potrivit relatarilor celor care s-au confruntat cu astfel de cazuri, copiii cu ochii negri au niste caracteristici dupa care pot fi recunoscuti:

1. Au ochii mari si negri, fara albul ocular.

2. Pielea lor este alba ca varul si are o textura extrem de fragila.

3. Sunt foarte agresivi: nu rad si nu plang, par robotizati.

4. Induc spaima si transmit energii negative. Emana teroare si teama.

5. Umbla singuri sau cate doi. Niciodata nu au fost vazuti in grupuri mai mari.

6. Poarta haine facute de mana si acestea le vin tot timpul mai mari.

Astfel de aparitii au fost semnalate si in Marea Britanie, in padurile din Cannock Chase, care apartine comitatului Staffordshire, scrie Daily Mail. Lee Brickley auzea tipete in indepartare cand, deodata, s-a gandit sa mearga sa vada despre ce este vorba.

Erau scancetele unei fetite de 10 anisori. Aceasta s-a apropiat de ea, iar cand micuta si-a ridicat privirea, femeia a inghetat. Avea ochii complet negri, iar in momentul in care a vazut-o a luat-o la goana.

Sursa foto: Shutterstock, mirror.co.uk, dailystar.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top