Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Teaser Dereck – Heya ft. Marvio

Dereck se pregateste intens de lansarea celui mai nou single al sau „Heya„, care va avea loc saptamana viitoare in premiera pe TeoTrandafir.com. Versurile piesei ne aduc in fata o poveste de dragoste adevarata, dar incercata de tradari, suspine si durerea unei despartiri, insa viata va aranja lucrurile si le aseza la locul lor, in final cei doi protagonisti imbatranind impreuna.

Heya” ft. Marvio este piesa in care se vor regasi multe persoane si o vor fredona cu drag in zilele senine. Dereck spera sa va placa si va asteapta saptamana viitoare, la lansarea oficiala a celui mai nou single al sau, dar si a videoclipului, insotite de un interviu in exclusivitate.

Pana atunci va lasam, mai jos, cateva imagini din videoclip si o mica galerie foto :). Il puteti gasi pe Dereck pe YouTube si pe pagina sa oficiala de Facebook.

Dereck are 24 de ani si este de loc din Tulcea, s-a lansat in muzica in anul 2011 si a devenit cunoscut mediei romanesti dupa colaborarea sa de exceptie cu Daniela Gyorfi, cantand impreuna piesa „Push it”.

Teaser Dereck – Heya ft. Marvio

Galerie foto – Dereck

1 Comment

1 Comment

  1. Cristi

    2014-04-18T16:08:33+03:00 at 2014-04-18T16:08:33+03:00

    patetic… mai mult de atat nu pot sa spun
    voce = 0
    imagine – penibil
    live? eu rad de acum :))))))
    sa traiasca tehnologia 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top