Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TEHNICA CHINEZEASCA. Atinge acest punct de pe corp pentru a scapa de 4 dureri INSUPORTABILE!

Chinezii au tot felul de tehnici pentru a se trata de diferite boli ori pentru a ameliora durerile cauzate de acestea. Acupunctura sau presopunctura este o metoda straveche, eficienta inca din China Antica.

Acupunctura trateaza cel putin 4 dureri insuportabile. Insa, pentru cei foarte sensibili la ace (sau chiar alergici), pot apela la presopunctura, adica atingerea anumitor zone ale corpului cu degetul pentru a energiza celulele si a ameliora durerile.

Medicina alternativa chinezeasca sustine ca exista un punct numit „Sun Vin Jiao” care face minuni daca il atingi. Acesta se afla pe picior, pe partea inferioara a tibiei, la patru degete de glezna.

Atingerea acestui punct face bine in special pentru femei. Iata ce dureri insuportabile trateaza:

1. DURERILE DIN ACEA PERIOADA A LUNII

Durerile cauzate de ciclul menstrual pot fi imblanzite prin atingerea acestui punct miraculos. Chinezii sustin ca exista o legatura puternica intre acest punct energetic si circulatia sangelui.

CITESTE SI: VIDEO: Acest punct din interiorul urechii se numeste POARTA RAIULUI. Ce se intampla daca il atingi

CITESTE SI: Pune un CUB DE GHEATA pe ceafa si vezi ce efect UIMITOR are. Vei fugi la CONGELATOR!

2. DURERILE DE CAP

Atingerea punctului Sun Vin Jiao alunga durerile de cap, mai ales pe cele cauzate de schimbarile bruste de temperatura. Durerile de cap pot fi ameliorate si daca atingi talpa piciorului, in mijlocul acesteia.

3. DURERILE DE OVARE

Raceala la ovare poate cauza dureri insuportabile, mai ales daca tratamentul indicat de medic nu este cel corect. Factorii racelii la ovare sunt multipli (factori exogeni, iatrogeni sau endogeni).

4. DURERILE DE PROSTATA

Problemele de prostata si cele rectale pot fi rezolvate in proportie de 55% prin presopunctura. Punctele de presiune, precum cel care se afla la patru degete de glezna, amelioreaza durerile asociate cu mai multe maladii.

Fiecare zona a corpului poarta informatia necesara pentru calmarea durerilor, iar tehnicile chinezesti de presopunctura fac legatura dintre punctele energetice si organele vitale.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top