Connect with us

Revistateo.ro

Tendinte in beauty 2017

Frumusete

Tendinte in beauty 2017

Iti prezentam cele mai tari tendinte in beauty din anul ce tocmai a inceput. Femeile vor sa fie la curent cu trendurile momentului in machiaj si, tocmai pentru a le satisface curiozitatile, site-ul upsocl.com a realizat o compilatie cu tot ce e nou in materie de beauty pentru acest an.

Tendinte in beauty pentru anul 2017

Anul acesta revina moda ‘spatiilor negative” in manichiura. Tehnica vopsirii unghiilor partial nu este una noua, insa anul acesta devine mai actuala ca niciodata.

Pentru ca aceasta moda a prins foarte bine in randul doamnelor care adora sa aiba manichiura facuta dupa cataloagele din reviste, aceasta tehnica s-a extins si la machiajul ochilor si al buzelor.

In materie de hairstyle, parul carunt continua sa faca furori si in acest an. Parul carunt se potriveste atat domnisoarelor cat si doamnelor, iar secretul pentru a nu parea varstnice este alternarea nuantei cenusii cu culoarea naturala a parului sau o culoare mai electrizanta. Pentru obtinerea efectului de par carunt este necesara decolorarea acestuia inainte.

Tot in 2017 se poarta si degrade-ul in culorile apusului de soare. Nuantele rosii, roz, culoarea piersicii si galbene ofera podoabei capilare un aspect electrizant. Femeile care vor sa iasa in evidenta in orice perioada a zilei pot alege aceasta varianta. Evident, pentru o tinuta office, aceasta coafura ar putea parea nepotrivita.

CITESTE SI: Cum se aplica fondul de ten. Secretele make-up artistilor pentru un look fara cusur

Femeile care inca nu si-au gasit stilul potrivit e bine sa apeleze la un stilist. O persoana cu experienta in make-up si hairstyle le poate spune cum trebuie sa se aranjeze pentru a arata impecabil si pentru a iesi in evidenta. Tipurile de machiaj prezentate mai sus si trendurile in hairstyle nu se potrivesc tuturor femeilor, cu exceptia parului carunt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top