Connect with us

Revistateo.ro

politicieni

Inedit

Tendinte toamna – iarna din capul politicienilor: Brunet-Cozma, Castaniu-Antonescu sau Saten-Roman! Tu ce alegi?

Tendintele toamna – iarna in materie de par sunt urmarite de toata lumea, inclusiv de politicieni. Iata ce culori poarta cei mai in voga barbati zilele acestea.

Barbatii din politica tin foarte mult la imaginea lor, astfel ca unii dintre ei sunt clienti fideli la saloanele de infrumusetare. Si cum o piele fina nu mai este suficient pentru o imagine perfecta, barbatii celebri din Romania au trecut de ceva vreme si la vopsitul podoabei capilare. Iata, asadar, ce nuante au ales politicienii nostri pentru parul lor.

Crin Antonescu

Cu ceva ani in urma, Elena Udrea spunea despre Antonescu ca il simte suparat pentru ca l-ar fi lasat fara programarea la coafor. Adevarat sau nu, cert este ca fostul presedinte PNL s-a afisat cu un look nou in primavara lui 2009, atunci cand si-a vopsit tamplele in negru. Chiar daca a refuzat sa comenteze pe acest subiect, Crin Antonescu a prins gustul parului vopsit si a continuat sa isi coloreze podoaba capialara pentru un aspect mai tineresc.

crin antonescu

Petre Roman

Politicianul a fost considerat un adevarat Don Juan prin anii ’90, astfel ca fostul prim-ministru are grija ca imaginea sa sa ramana nepatata. Petre Roman isi coloreaza nu doar parul, e care a testat mai multe nuante inchise, ci si sprancenele. Politicianul a trecut de la blond la brunet, apoi saten, toate pentru a estompa semnele trecerii timpului prin parul sau.

petre roman

Miron Cozma

Cel mai cunoscut miner din Romania, Miron Cozma, a decis sa stearga cu pensula de vopsea anii petrecuti in spatele gratiilor si astfel s-a afisat acum cu un look fresh, mare parte datorita nuantei inchise in care si-a vopsit podoaba capilara. Mai mult, fostul miner apeleaza si la tratamente de infrumusetare ale pielii, acesta aparand la tv, printre altele, purtand o masca cu aur pentru fata. Dupa ce initial aparuse castaniu, Cozma a realizat ca nuanta care il avantajeaza este negru.

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, paraseste sediul parchetului de pe langa ICCJ din Bucuresti, joi, 22 octombrie 2015, dupa ce i-a fost adusa la conostinta calitatea de suspect in dosarul mineriadei din 1990.  MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, paraseste sediul parchetului de pe langa ICCJ din Bucuresti, joi, 22 octombrie 2015, dupa ce i-a fost adusa la conostinta calitatea de suspect in dosarul mineriadei din 1990. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Adrian Iorgulescu

Fostul ministru al Culturii nu este deloc strain de acest trend printre politicieni. Daca ani la randul a preferat sa se vopseasca in nuante inchise, acesta a incercat la un moment dat varianta de suvite, cel mai probabil pentru un chip mai luminos.

adrian iorgulescu

Nicolae Robu

Primarul Timisoarei se fereste si el sa arate trecerea timpului prin parul sau, asa ca il vopseste periodic. Pardon, nu e vopsea, e…altceva. „Eu nu ma vopsesc. Ma dau cu un gel estompator in zona tamplelor cand ma tund, pentru ca am niste suvite. Puteti sa verificati si mai de aproape. Da? Eu nu sunt carunt. Daca nu as folosi gelul ar parea ca sunt suvitat”, a declarat Nicolae Robu.

nicolae robu

Alin Popoviciu

Deputatul Alin Popoviciu a recurs la o alta metoda de infrumusetare, astfel ca s-a afisat dupa o perioada cu…mai mult par. Daca in 2004, pe vremea cand Traian Basescu obtinea fotoliul de la Cotroceni, politicianul nu mai avea prea mult par, la ceva vreme acesta a venit cu o freza mai bogata si mai multe surse au confirmat ca Popoviciu a apelat la implantul de par pentru a arata mai tanar.

alin popoviciu

Sursa foto romaniatv.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top