Connect with us

Revistateo.ro

Tendinte vestimentare pentru care trebuie sa ii multumim lui Kate Moss

Frumusete

Tendinte vestimentare pentru care trebuie sa ii multumim lui Kate Moss

Kate Moss. Model. Mama. Antreprenoare. Mai presus de toate – VIZIONARA! Majusculele se folosesc foarte rar si credeti-ne ca in acest caz sunt mai mult decat justificate. De ce? Pentru ca modelul britanic a inventat majoritatea tendintelor vestimentare pe care le stii si le abordezi in ziua de azi.

Femeile din toata lumea trebuie sa ii multumeasca lui Kate Moss pentru ca a popularizat hainele cu paiete in combinatie cu jeansii, slip-dress-ul, topul britanic asortat cu pantaloni sau fusta, jacheta orientala purtata peste o rochie eleganta, rochiile ‘off the shoulders’, kimono-ul si pantalonii evazati in combinatie cu orice iti pofteste inima.

CITESTE SI: Tendințe: articole vestimentare cu guler

GALERIE FOTO CU TENDINTELE VESTIMENTARE POPULARIZATE DE KATE MOSS:

Kate Moss a fost descoperita pe un aeroport din New York de Sarah Doukas in anul 1980, fondatoarea agentiei Storm Model Management. In acelasi an a semnat un contract cu celebra casa de moda Calvin Klein si a prezentat articole dessous.

Cariera ei a atins apogeul in anii 2000, cand a devenit imaginea mai multor firme celebre. A fost una dintre modelele cele mai vanate ale acelei perioade, alaturi de Claudia Schiffer si Cindy Crawford.

In urma faimei pe care a cunoscut-o, Kate Moss si-a lansat si propria gama de parfumuri, apreciata de industrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top