Connect with us

Revistateo.ro

Tendințele primăverii pentru femeile scunde

Inedit

Tendințele primăverii pentru femeile scunde

Chiar dacă te numeri printre femeile nu foarte înalte, există numeroase articole vestimentare care te pun în valoare, în funcție de tipul de siluetă pe care îl ai. Nu trebuie să îți faci griji pentru ce vrei purta primăvara aceatsam deoarece tendințele sunt extraordinare și includ multe ținute potrivite pentru tine!

CITEȘTE ȘI: STILUL MASCULIN REVINE

main.original.585x0 (2)

Poartă rochii mulate pentru a-ți scoate silueta în evidență. Dacă te bucuri de o talie de viespe, este păcat să nu o evidențiezi. O rochie mulată în nuanțe neutre sau chiar pasteluri te pune în valoare mai mult decât crezi. Alege modele asimetrice și evită rochiile, până în pământ care te pot face să pari și mai scundă.

main.original.585x0 (3)

Alege o piesă vestimentară statement pentru o apariție de senzație. Nu trebuie să te orientezi spre o ținută complicată, ci să ieși în evidență prin simplitate și eleganță. O fustă că cea din imaginea de mai sus poate fi alegerea potrivită. Franjurile îți vor expune delicat picioarele. Alege haine care să evidențieze cele mai frumoase părți ale corpului tău.

main.original.585x0 (1)

Compleurile în nuanțe deschise sunt ideale. După cum am menționat mai sus, pastelurile sunt culorile sezonului așa că profită de acest lucru și alege aceste nuanțe pentru zilele însorite.

main.original.585x0

Fustele scurte vintage revin în trend. Dacă ai picioare frumoase este păcat să nu profiți de acest lucru. Optează pentru denim sau alte texturi care te fac să te simți confortabil și poartă-le ori de câte ori ai ocazia.

main.original.585x0 (5)

Cureaua este accesoriul care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Poart-o cu rochițe comode sau chiar la compleuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top