Connect with us

Revistateo.ro

Teo sărbătorește 20 de ani de radio și televiziune printr-un spectacol grandios!

Stiri

Teo sărbătorește 20 de ani de radio și televiziune printr-un spectacol grandios!

Într-o lume dominată de schimbări de la o secundă la alta, Teo a reușit să reziste pe piața media, ea însăși fiind o piesă importantă a tot ceea ce înseamnă televiziune, deoarece a inspirat la rândul ei mai multă lume care și-a dorit o carieră în televiziune.

De 20 de ani Teo Trandafir aduce zâmbete și bucurii cu stilul său inconfundabil, devenind un adevărat brand în industria de divertisment. „La mulți ani, Teo!” este un eveniment organizat la Sala Palatului, pe 14 Februarie, începând cu ora 20:00. Chiar de Ziua Îndrăgostiților, Teo le face un cadou tuturor celor care i-au fost alături în ultimii 20 de ani, la bine și la greu.

„La mulți ani, Teo! 20 de ani de radio și televiziune” este mai degrabă un eveniment creat pentru public, deși vedeta principală este realizatoarea tv. Și asta pentru că, pentru public vor urca pe scenă Holograf, Zdob și Zdub și trupa Taxi.

CUMPĂRĂ DE AICI BILET LA ZIUA LUI TEO, CU 30% REDUCERE PENTRU TOATE CATEGORIILE DE BILETE

Prețul unui bilet variază între 100 și 250 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Biletele pot fi cumpărate de la Sala Palatului, dar și de pe Internet, de pe site-urile myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro, vandbilete.ro sau bilet.ro.

Teo sarbatoreste 20 de ani de radio si televiziune printr-un spectacol grandios1

Teo Trandafir a debutat ca prezentatoare de știri la postul de radio 2M+. Apoi au urmat alte proiecte în radio și debutul în televiziune, la Tele 7 ABC, în 1994. Teo a prezentat în 1994 emisiunea „Bună dimineața, România”, alături de Mircea Badea, la Tele 7, după care cei doi au părăsit postul pentru a continua colaborarea la Antena 1 („Dimineața devreme”).

Din 2001, Teo ajunge la PRO TV, acolo unde câștigă un public numeros care o va urma apoi în toate proiectele din anii următori. În 2006, Teo pleacă de la PRO TV și ajunge la Romantica, iar după un an mai târziu încheie colaborarea și cu acest post de televiziune. În anul 2008 ajunge la Prima TV, iar în 2009 lansează emisiunea Teo Show, produsă de Local TV Network și transmisă de 25 de stații tv din țară.

Teo și-a surprins publicul și din ipostaza de actriță, prin rolul pe care l-a jucat în serialul Pariu cu viața (2012). În prezent, Teo poate fi admirată la Kanal D, în celebra emisiune Teo Show difuzată de luni până vineri de la 16:45.

Cumpara bilete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top