Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir a devenit AMBASADOAREA Capitalei Romaniei!

Stiri

Teo Trandafir a devenit AMBASADOAREA Capitalei Romaniei!

Teo Trandafir a fost desemnata de primaria Capitalei ambasadoare a Bucurestiului, ieri, in cadrul unei ceremonii speciale odata cu redeschiderea Hanului Gabroveni.

Realizatoarea tv a primit un premiu in semn de recunostinta pentru imaginea pozitiva pe care o aduce Romaniei, de la primarul general Sorin Oprescu. Teo a fost prezenta ieri seara la inaugurarea noului Han Gabroveni, un monument istoric construit intre 1804 si 1818, centru cultural important, consolidat si modernizat cu fonduri norvegiene si din bugetul local.

Primarul Oprescu a acordat dipome IN HONORIS mai multor personalitati care au promovat prin activitatea lor valorile romanesti in lume, una dintre purtatoarele acestor valori fiind si vedeta Kanal D. Hanul Gabroveni a fost redeschis cu ocazia implinirii a 555 de ani de la atestarea documentara a Capitalei, fiind doar una dintre surprizele pregatite de primaria Bucurestiului cu ocazia zilelor orasului.

„Bucurestiul e acasa pentru mine. Mi-e greu sa-mi amintesc cum era inainte, e ca numele de familie, imi curge in vene. Cu toate ale lui, mi-l iubesc. Azi am aflat ca ma iubeste si el, am primit o recunoastere gratioasa a acestei frumoase stari de lucruri. Ma mandresc cu premiul meu, o sa-l arat tuturor, multumesc celor care s-au gandit la mine ca la un reprezentant vrednic al orasului Bucuresti. Emotiile si bucuria, masa si dansul, la Hanul Gabroveni, nu?”, a declarat Teo incantata de distinctia primita.

Nu rata astazi de la ora 16:45 o editie speciala TEO SHOW, in care veti afla chiar de la Teo cum se simte in rol de ambasadoare a Capitalei si ce va face pentru Bucuresti din aceasta postura, si, de asemenea, veti vedea imagini in exclusivitate de la evenimentul de ieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top