Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Star

Teo Trandafir: „Nu cred în căsătorie. Cred în relații bazate pe respect și că e bine ca niciodată nu zici niciodată”

Teo Trandafir a acordat un interviu în exclusivitate pentru pentru evenimente.md. În cadrul acestui interviu a vorbit despre lucrurile frumoase descoperite la Chișinău. De asemenea, a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa.

Teo Trandafir: „Nu cred în căsătorie. Cred în relații bazate pe respect și că e bine ca niciodată nu zici niciodată”

1. Ai fost de câteva ori prin Republica Moldova. Ce impresie ți-a lăsat divertismentul TV de la noi, comparativ cu cel din Romania?

Trebuie să recunosc faptul că n-am avut timp să mă uit la televizor în Republica Moldova pentru că am stat câteva zile ca să-mi văd prietenii. Ar fi fost nepoliticos să stau să mă uit la televizor cât timp eram cu ei. Dar calitatea umană de acolo mi se pare foarte ridicată și vin în Moldova ca să-mi încarc bateriile.

2. Ce înseamnă pentru tine „divertisment de calitate”?

Divertismentul de calitate este, după părerea mea, ceva ce poate să te diverteze de la activitatea ta obișnuită. Adică să fii în mijlocul a ceva, te oprești pentru acel divertisment de calitate și te lași divertat de la ceea ce tocmai făceai, la ceva mai bun, care să te întrețină, să te binedispună, care să te impresioneze. Nu trebuie neapărat să fie de râs. Divertismentul poate să fie ceva mai intens decât sentimentele pe care le încerci în mod obișnuit.

3. Care sunt primele trei lucruri pe care le-ai recomanda cuiva care vine pentru prima data la Chișinău?

Să nu se aștepte să fie primit ciudat sau să nu dorească să fie interesant, pentru că asta nu se face. Să aibă bunul simț la el și, dacă se poate, și la bagaje. Cel de-al treilea lucru e să se pregătească să mănânce foarte bine.

4. Fiindcă tot ai adus vorba despre mâncare, ce preparate culinare te-au impresionat în Moldova?

De obicei merg într-un pub irlandez din Chișinău unde se mănâncă preparate din carne. E adevărat că am un stomac foarte mic, dar mușchiul de vacă de-acolo e atât de bun, cum n-am văzut în toată viața mea. E adevărat că nu e un produs tradițional, dar e unul care face toți banii!

CITEȘTE CONTINUAREA PE EVENIMENTE.MD.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top