Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir, sarbatorita la Teo Show

Stiri

Teo Trandafir, sarbatorita la „Teo Show”

De ziua sa, Teo trandafir a avut parte de o multime de surprize din partea echipei sale. Iata cum au surprins-o, in direct, vedetele din Romania.

Prima vedeta care a intrat in platoul „Teo show” a fost Raluca Badulescu, una dintre cele mai vechi si bune prietene a lui Teo. „Imi aduc aminte si astazi cadoul tau de acum multi, multi ani, pe care mi l-ai dat de ziua mea. Mi-ai daruit un inel de aur pe care-l port si acum”, a marturisit Raluca.

A doua surpriza pentru Teo a fost Alexandra Stan, care i-a daruit un imens buchet cu flori si i-a marturisit, in exclusivitate, ca-si doreste sa se marite in curand.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost cel in care Teo a fost rugata sa urmareasca un interviu inregistrat in secret de colegii sai. Cel care i-a urat „La multi ani” a fost Antonio Passarelli, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Teo. „Antonio, tu stii ce insemni tu pentru mine si ca de multe ori noi doi am fost neintelesi de multi. Iti multumesc pentru tot”, i-a transmis Teo lui Antonio.

Chiar daca nu au putut ajunge in platoul emisiunii „Teo Show”, mai multe personalitati din Romania i-au transmis mesaje prezentatoarei de ziua sa.

Urmatoarea surpriza a venit din partea Monicai Tatoiu. Extrem de eleganta, Monica i-a urat si ea „La multi ani”, in direct.

Iata cum a sunat urarea lui Dan Teodorescu, unul dintre cei mai vechi prieteni ai lui Teo.

Andra, Smiley, Sore dar si multi altii i-au transmis urari sarbatoritei Teo.

Dupa ce trupa Proconsul i-a dedicat piesa „Pentru tine”, Teo a avut parte de cele mai emotionante surprize. Mai intai, in platou a intrat Maia, fiica sa, iar apoi tatal sau, dr. Ion Uta, i-a transmis un mesaj emotionant.


Alex Velea, unul dintre multii cantareti din Romania care s-au lansat in emisiunea lui Teo, nu putea lipsi in aceasta zi importanta din viata prezentatoarei.

Urmatoarea surpriza a venit din partea Lidiei Buble, care a reinterpretat o piesa cunoscuta, special de ziua lui Teo.

Dubla aniversare in platoul „Teo Show”. De ziua lui, Mugur Mihaescu i-a facut o surpriza lui Teo de zile mari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top