Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Terapia vieților paralele

TERAPIA VIEȚILOR PARALELE. Înainte de a explica ce înseamnă această terapie, e important de știut ce înseamnă Akasha în culturile sanscrită și indiană. Akasha reprezintă un mediu atotcuprinzător care se află la baza tuturor lucrurilor și devine toate lucrurile. Acest mediu este unul real dar foarte greu de perceput de oameni. Acest mediu (după mulți este chiar o energie divină) poate lua forma a numeroase lucruri.

Lectura Registrelor Akashice ne permite să călătorim în vieți paralele pentru a pune ordine și armonie în viața noastră prezentă. Odată ajunși în celelalte vieți, la nivel energetic și spiritual, dar mai ales intelectual, putem înțelege mai bine experiențele pe care le vom trăi pe viitor și le primim fără teamă. Cu alte cuvinte, terapia vieților paralele este o terapie care ne permite să cunoaștem trecutul, prezentul și viitorul tuturor lucrurilor existente, pentru a trăi mai împăcați cu propria noastră persoană.

CITEȘTE ȘI: TERAPIA CRANIOSACRALĂ PENTRU PREMATURI
Akasha este, potrivit hindușilor, locul unde se înregistrează toate călătoriile astrale ale sufletului, toate reîncarnările. În cazul unei astfel ședințe, care poate fi făcută doar un inițiat în tainele hinduismului, ne permite călătoria în trecut iar experiența capătă o profunzime nemaîntâlnită la nivel spiritual.

Cum călătorește omul în trecut sau viitor?
Tehnica terapiei vieților paralele seamănă destul de mult cu tehnica folosită în hipnoză. Pacientul se prezintă unui ghid specializat în probleme de spiritualitate, ale cărui energii sunt extrem de puternice (au chakrele mai luminoase decât restul oamenilor, în general).
1. Se pun întrebări despre necesitățile pe care le avem în viața actuală și se urmăresc prin metoda rugăciunii puternice evoluția acestora, la nivelul corpului mental.

2. Pacientului i se spune apoi totul despre karma sa și cum poate să o internalizeze mai bine în acțiunile de zi cu zi.

3. Ghidul spiritual îți va spune „de ce” trebuie să treci prin anumite situații și cum le poți face față, din punct de vedere energetic și spiritual.

4. La registrele akashice (cele care înregistrează totul – orice gând, fapt, determinare etc) se ajunge numai prin meditație, după o ”spovedanie”, o recunoaștere a intenționalității noastre în viață și a greșeilor pe care le-am făcut pentru a ne atinge scopurile.

Unul dintre oamenii cunoscuți care au reușit să acceseze înregistrările akashice este savantul Edgar Cayce. Acesta a ajuns la Akasha fiind în stare de somn/ transă. „Subconștientul lui Cayce…este în directă comunicare cu toate celelalte minți subconștiente, și este capabil a interpreta prin mintea sa obiectivă și a împărtășii impresii recepționate de la alte minții obiective, culegând în acest fel toată cunoașterea dobândită de nesfârșitele milioane de celelalte minți subconștiente”, descria Dr. Wesley H. Ketchum experiența lui Cayce.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top