Connect with us

Revistateo.ro

TEST ONLINE. Alege o mandala din imagine si vezi ce spune despre tine

Stiri

TEST ONLINE. Alege o mandala din imagine si vezi ce spune despre tine

In viziunea lui Carl Jung, mandala, simbol al religiilor indiene, este o reprezentare grafica a sinelui. Alege mandala preferata din imagine si vezi ce spune despre tine.

Inainte sa alegi mandala care iti place, trebuie sa faci un mic exercitiu de respiratie. Inchide ochii si respira adanc de 4 ori. Dupa ce deschizi ochii, alege mandala care simti ca te definesti, cea care crezi ca te caracterizeaza cel mai bine.

Daca ai ales:

Mandala 1

Te atrage foarte mult lumea boema, povestile regale, aristocratia, in general tot ce e de vita nobila. In sufletul tau pastrezi acea diplomatie care le lipseste multora si reusesti sa o scoti la iveala in momentele cele mai potrivite. Oamenii pot crede despre tine ca esti increzut, ca esti prea cu nasul pe sus mereu, insa tu nu doresti decat sa iti fie respectata viziunea ta despre lume.

Mandala 2

Ai o sexualitate puternica. Te atrag aventurile periculoase si iti place sa risti in viata. Nu ai refuza pe nimeni daca te-ar chema la un raid aerian sau la bungee jumping. Esti omul caruia ii place sa traiasca viata la intensitate maxima. Trebuie sa ai, totusi, mare grija la vicii. Acestea iti pot ameninta sanatatea.

TEST ONLINE. Ce zodie te poate manipula?

TEST ONLINE. Esti aer, apa, foc sau pamant?

Mandala 3

Esti o persoana traditionalista. Nu esti de acord cu toate schimbarile care au loc in lume. Te adaptezi cu greu la transformarile care au loc zi de zi, la tendintele spre care tinde marea masa a populatiei. Consideri ca anumite lucruri sau principii nu trebuie sa se schimbe niciodata.

Mandala 4

Dupa cum observi, aceasta mandala este identica cu mandala 1. Nu, nu este o greseala de editare a fotografiei. Daca ai ales mandala din coltul drept al imaginii, acest lucru spune ceva in plus fata de caracteristicile de la punctul 1. Emisfera dreapta a creierului este responsabila cu sentimentele, cu senzatiile inexplicabile, cu lucrurile nevazute ale vietii. Asadar, esti o persoana sensibila, chiar daca afisezi un aer elitist si rece.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top