Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TESTUL CRACIUNULUI. Cat de evoluat spiritual esti? Alege imaginea preferata si afla adevarul!

Marii lideri spirituali si religia vorbesc despre cel putin 3 trepte de evolutie spirituala: treapta invatacelului rebel, treapta ucenicului si treapta celui luminat.

Afla cu acest test special de Craciun, alegand o imagine din cele trei de mai jos, pe care treapta te afli si ce trebuie sa inveti de la viata pentru linistea sufletului tau.

Nu trebuie decat sa alegi imaginea care iti atrage cel mai mult atentia, din cele de mai jos. Imaginea care iti place cel mai mult spune totul despre cat de evoluat spiritual esti. Ai curajul sa afli pe care treapta te afli?

TESTUL CRACIUNULUI. Cat de evoluat spiritual esti Alege imaginea preferata si afla adevarul!-6

1. DACA AI ALES IMAGINEA 3, ESTI PE TREAPTA 3 DE EVOLUTIE SPIRITUALA

Te-a atras foarte mult femeia imbracata in brad de Craciun, iar asta a fost capcana perfecta pentru a-ti spune ca esti pe o scara inferioara de evolutie spirituala. Esti o persoana rebela, dar dornica sa invete. Esti un om pus pe fapte mari, insa marea ta problema este ca nu stii cum sa relationezi cu cei din jur.

RECOMANDARE TESTUL POLICANDRULUI DE CRISTAL. Afla cat de emotiv esti!

RECOMANDARE Test online: Afla in cateva secunde daca traiesti in trecut, prezent sau viitor!

Esti neastamparat si, desi ai intentii bune, nu stii care e masura si unde ar trebui sa te opresti. Nu e nicio problema, orice om a fost pe aceasta treapta, iar cei mai multi dintre oameni inca se lupta cu propriile frici, orgolii si preconceptii pentru a reusi in viata.

2. DACA AI ALES IMAGINEA NUMARUL 2, ESTI PE TREAPTA 1 DE EVOLUTIE SPIRITUALA

Esti o persoana extrem de evoluata spiritual. Intelegi oamenii in orice situatie s-ar afla. Iti place sa ii ajuti pe cei din jur si nu cunosti deloc sentimentul de ura.

Nu iti plac conflictele si te feresti cat poti de ele sau le aplanezi folosindut-i inteligenta si vocabularul foarte bogat. Esti un om intelept, ai mereu vorbele care se cer la tine si dai o lectie de viata oricui roieste in jurul tau.

3. DACA AI ALES PRIMA IMAGINE, TE AFLI PE A DOUA TREAPTA DE EVOLUTIE SPIRITUALA, TREAPTA UCENICULUI

Esti un om cum rar se mai gaseste pe lumea asta. Primesti lovitura dupa lovitura de la apropiati, dar tu continui sa le arati dragostea si intelegerea ta.

Ai un suflet atat de mare incat oamenii cred ca esti mult prea naiv analizand felul in care reactionezi la situatiile dificile si nedrepte la care te supune viata. Esti un om plin de caldura si de lumina, aproape de treapta iluminarii.

Pe SHOP BY TEO gasesti cele mai frumoase decoratiuni si ornamente de Craciun! Te ajutam sa te pregatesti de Sarbatori!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top