Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

TESTUL SUPREM pentru Berbeci. Citeste sfatul zilei de 25 noiembrie pentru zodia ta!

Berbecii trebuie sa treaca de cateva hopuri pentru a se simti in largul lor. Citeste sfatul zilei din 25 noiembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai o stare panicarda azi si tot ce reusesti sa faci in prima faza este sa te agiti mai mult decat este necesar. Trebuie sa treci de un test suprem: testul rabdarii, destul de dificil pentru felul in care esti construit. Nu te impotmoli de hopurile mici care iti ies in cale ci infrunta-le cu determinare! Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti intr-un moment de cotitura al vietii, un moment in care simti nevoia sa le explici celorlalti fiecare actiune pe care o faci, ca si cum ei te-ar ajuta cu ceva. Traieste-ti viata asa cum consideri de cuviinta si nu privi in urma pentru ca iti faci singur inima rea. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Singura zodie care are TOATA LUMEA LA PICIOARE

CITESTE SI: Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANT NEASTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu poti visa ca ajungi pe varfuri inalte fara sa ai o baza pentru aceste idealuri. Organizeaza-te mai bine si fa-ti timp si pentru oamenii care te-au ajutat sa te dezvolti in toti acesti ani. A fi recunoscator este o dovada de maturitate, pana la urma. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ridica-te pentru drepturile tale, bate cu pumnul in masa daca simti ca nu esti ascultat. Nu iti infrana pornirile doar pentru ca ai avea senzatia ca deranjezi pe cineva. Faptele tale au avut si au in continuare o justificare, iar superiorii tai merita sa cunoasca tot adevarul. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu vorbi in timp ce faci un lucru la care trebuie sa muncesti din rasputeri. Orice alta actiune simultana reduce nivelul de concentrare si nu mai pot da randament dupa aceea. Mai bine fa pauze scurte daca te simti istovit si apuca-te din nou de treaba. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ridica ochii spre cer si multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai la dispozitie. Nu e putin lucru sa fii inca in picioare dupa toate necazurile care te-au lovit din toate partile. Fii optimist pentru ca meriti ce e mai bine de la viata. Numarul norocos al zilei: 12.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top