Connect with us

Revistateo.ro

THANKSGIVING DAY. Pentru ce îi mulțumește lui Dumnezeu Ricky Martin

Inedit

THANKSGIVING DAY. Pentru ce îi mulțumește lui Dumnezeu Ricky Martin

Cântărețul puertorican Ricky Martin a acordat un interviu jurnalistului Mario Lopez în care vorbește despre faptul că este mulțumit de cariera sa și este bucuros că este sănătos și are o familie frumoasă.

Profitând de Ziua Mulțumirilor (The Thanksgiving Day), Ricky Martin a enumerat motivele pentru care ar face oricând un gest de mulțumire: „Sănătate, familie și bineînțeles succesul profesional. Turneul pe care îl fac chiar acum în Mexic este unul din cele mai incredibile turnee pe care le-am făcut vreodată. Să pot să urc pe scenă și să văd 20.000 de oameni în fiecare seară este absolut fascinant”.

CITEȘTE ȘI: KANYE WEST RENUNȚĂ LA MUZICĂ PENTRU…

În interviul publicat de extratv.com, Ricky Martin a mai mărturisit că lucrează intens pentru a-și îndeplini una din dorințele sale vechi, să revină într-o producție pe Broadway. „Aș reveni pe Broadwat”, spune artistul. Acesta a mai spus că va lucra intens pentru a fi prezent pe Broadway, deoarece l-ar umple de fericire.

Turneul lui Ricky Marin din Mexic, în care își promovează noul single, „Adios”, se va încheia pe 20 Decembrie la Culiacan. Ziua Recunoștinței este una specific americană, în care fiecare om îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce i-a oferit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top