Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți încarci crect telefonul. Ai greșit până acum!

Stiri

Ți-ai încărcat greșit telefonul toată viața! Iată cum să îi protejezi bateria

Telefonul mobil este una dintre cele mai utile invenții ale ultimilor ani. Nu mai este nevoie să amintim avantajele pe care le aduce.

Bateriile sunt unul dintre subiectele cele mai plictisitoare ale tehnologiei … până când moare telefonul, tableta sau laptopul. Iată sfaturi și trucuri pentru a obține cea mai bună durată de viață a bateriei.

În timp ce majoritatea dintre noi trăim cu teama unei baterii de telefon care se estompează atunci când ne dorim mai puțin, nu ne îngrijorăm prea mult despre eventuala viață a bateriei (probabil între trei și cinci ani). Dar există modalități de a vă menține bateria pentru o viață lungă și fructuoasă.

Bateriile nu se bucură de viața veșnică. Majoritatea producătorilor de smartphone-uri spun că dispozitivele lor își evaluează bateriile la 300-500 de cicluri. Apple susține că bateriile sale pentru laptop ating 80% din capacitatea inițială după 1000 de încărcări.

Dar tu știi cum să îi păstrezi bateria o perioadă îndelungată?

Urmează aceste sfaturi pentru a prelungi viața telefonului tău:

1. Nu îți încărca telefonul 100%. Acesta funcționează la capacitate maximă atunci când bateria este încărcată între 40% – 80%.

2. Folosește încărcătoare originale. Cele care sunt mai ieftine deteriorează bateria, iar telefonul se încarcă mai greu.

3. Nu lăsa ca bateria telefonului să fie încărcată mai puțin de 20%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top