Connect with us

Revistateo.ro

Tiger Woods este urmărit de ghinion

Inedit

Tiger Woods este urmărit de ghinion

Vestea că jucătorul de golf Tiger Woods, în vârstă de 39 de ani,a devenit din nou burlac a fost dată chiar de Lindsey Vonn, de 30 de ani, care a scris pe Facebook inclusiv motivul care a dus la divorț.

„După aproape trei ani împreună, eu şi Tiger am decis să punem capăt relaţiei noastre. Voi preţui totdeauna amintirile pe care le-am creat împreună. Din păcate, amândoi avem programe foarte aglomerate, care ne forţează să petrecem majoritatea timpului departe unul de celălalt”, a postat Vonn pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI: Unul din cei mai sexy cântăreți e din nou burlac!

Astfel, se pare că cei doi nu au reușit să treacă peste programul încărcat pe care îl au amândoi și au decis să se despartă amical. Față de prima soția a lui Tiger Woods, care l-a pus la pământ după ce l-a acuzat de nenunărate ori că a înșelat-o, Vonn are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului de golf.

„Îl voi admira şi respecta mereu pe Tiger. El şi familia lui frumoasă vor avea mereu un loc special în inima mea”, a mai continuat sportiva pe Facebook. Tiger Woods şi Lindsey Vonn au anunțat că sunt împreună în 2013, iar la scurt timp cei doi își uneau destinele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top