Connect with us

Revistateo.ro

Tiger Woods se retrage din golf

Stiri

Tiger Woods se retrage din golf

Tiger Woods se retrage din golf, scrie portalul american tmz.com. Acesta, potrivit jurnaliștilor de la tabloidul american, nu mai suportă tensiunea în care trăiește, dorind să își ia o perioadă de relaxare, mai ales după scandalurile din ultimii ani.

Tiger Woods a emis și un comunicat de presă în care își exprimă nemulțumirea față de propriul său profesionalism: „Jocul și rezultatele mele nu sunt acceptabile”. Tiger Woods se confruntă cu cea mai grea perioadă de când joacă golf, presa sportivă notând jocul extrem de slab pe care l-a făcut săptămâna trecută într-un turneu în Phoenix.

CITEȘTE ȘI: MADONNA ÎȘI PETRECE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR PE O REȚEA DE SOCIALIZARE GAY

Tiger Woods a declarat că are nevoie de „mai multă muncă” pentru a performa în continuare, jucătorul retrăgându-se o perioadă. Tiger Woods, în vârstă de 39 de ani, este unul dintre cei mai buni jucători de golf american și unul din cei mai buni jucători de golf din întreaga lume. Revista Forbes scrie că golful îi aduce un venit anual de aproape 100 de milioane de dolari, el fiind primul sportiv care joacă golf ce a făcut primul miliard din meseria sa.

Tiger Woods este cunoscut ca un macho man în lumea tabloidă, apărând în ziare de-a lungul anilor nici mai mult, nici mai puțin decât 11 amante oficiale. Una dintre ele, Rachel Uchitel, a rămas chiar gravidă cu campionul la golf, iar patru din fostele lui amante au pozat împreună pentru o revistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top