Connect with us

Revistateo.ro

Tili Niculae a pierdut sarcina

Stiri

Tili Niculae a pierdut sarcina

Drama in viata actritei Tili Niculae. Cunoscuta vedeta a pierdut sarcina in luna a doua.

Actrita Tili Niculae, cunoscuta din serialul „La bloc” difuzat in urma cu cativa ani de PRO TV a postat un text emotionant pe blogul ei despre una din cele mai negre perioade pe care o traieste. Vedeta a scris cateva randuri pentru a atrage atentia tuturor mamelor in legatura cu pericolele pe care le presupune o sarcina, ajutandu-le sa treaca peste o astfel de suferinta. Recent, Tili Niculae a participat la un manifest impotriva abuzurilor la care sunt supusi copiii in scoli, dorind sa traga un semnal de alarma vizavi de acest subiect sensibil atat pentru parinti cat si pentru profesori.

„Ziua in care inimioara copilului nostru s-a oprit

Era 24 februarie și eram la petrecere la Ok! – habar nu aveam de ce râdeam isteric, de ce eram euforică.Monica Vlad chiar mă întrebase dacă am consumat ceva că nu m-a văzut de mult să râd în halul ăla… Habar nu aveam – de fapt erau hormonii din timpul sarcinii!!!

Pe 25 februarie 2016 m-am trezit dis de dimineață și am știut că sunt însărcinată…nu m-a mirat:))

Fiindcă pe Sofia am visat-o și am simțit dintotdeauna că am o legătură cu divinitatea, dar m-am mirat că eram însărcinată…

Nu era plănuit, deși dorința era mare pe aici pe acasă la ai mei:)!

Scriu acest post cu gândul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea și cu gândul că într-o zi aceasta o să rămână într-un sertar!

Azi este vineri și am ales să scriu, nu știu de ce?

A murit fiica fostului presedinte Jacques Chirac

Această boală des întâlnită crește riscul de avort spontan

Probabil este instinctul acela care îmi spui: you can do it! sau poate pentru că vineri 26 februarie 2016 aveam confirmare analizelor și a ecografiei că aveam o viață în mine!

După ce am fost consultată mi s-a spus că am un hematom cât casa lângă sarcină de vreo 4,8 cm și ar trebui să facem niște analize de sânge pe trombofilie.

Să nu mă bucur, deși sarcina era foarte bine poziționată căci șansele mele sunt 50/50.I-am râs în nas doctorului și i-am transmit că nimic nu o să ne oprească din a avea acest copil.

M-a lăsat în pace fiindcă nu avea cu cine să se înțeleagă, eram mega entuziasmată și deja planurile mele se desfășurau pe repede înainte.

La ceva zile aveam să aflu că sufăr de mutații pe trombofilie ca zecile de femeii și că această ‘boală’ este prima care te ‘ajută’ să ai ori avort, ori oprit din evoluție, ori naștere prematură.

Nici nu am vrut să aud,dar nu pentru că aș fi inconștientă,ci pentru că aveam minunea lui Dumnezeu vie lângă mine fără ca cineva să îmi dea vreun tratament sau să fi știut că eu am mutațiile acestea.

Deci da, Dumnezeu există, iar pe lângă medici- noi avem o soartă!

De primele două variante nici nu vroiam să aud, iar de nașterea prematură nu eram speriată, doar de 2 ani sunt alături ca și ambasador al copiilor prematuri pentru Asociația Unu și Unu și văd ce medici grozavi avem, văd cum salvează vieți.

Dar am zis să nu mă joc cu focul și să merg mai departe cu investigațiile, să fac întocmai ce mi se spune.

În altă zi, după discuțiile cu doamna doctor pe hematologie aflu că sunt un caz moderat, că ar trebui să încep tratament cu Clexane în burtă every fucking day, și, că era bine dacă aveam niște analize de sânge din timp.

M-am uitat la Popescu, el la mine… începeam alergătura după Clexane(care nu se găsește),iar cum nu vroiam să risc o secundă de la patru săptămâni am început tratamentul. Nu îți spun că fobia mea sunt acele și liftul, dar culmea…am ajuns să îmi depășesc limitele fiindcă atunci când vine vorba de kinderii mei mă transform în tigroaică.

Și…tot fericită eram , ba mai mult, mereu, dar mereu i-am spus lui Dragoș că ne iubește Dumnezeu pentru că eu am simțit, am apucat să îmi fac analizele și uite așa am intrat pe tratament ca să fie totul bine!”, a scris vedeta pe site-ul ei. Citeste continuarea postarii emotionante aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top