Connect with us

Revistateo.ro

Tily Niculae, mărturisiri despre copilăria modestă: ”Când vii dintr-o familie în care părinții nu își permit să te ducă la o cofetărie...”

Viata

Tily Niculae, mărturisiri despre copilăria modestă: ”Când vii dintr-o familie în care părinții nu își permit să te ducă la o cofetărie…”

Tily Niculae este actriță și mamă. În cadrul uneui eveniment, a vorbit la un interviu și despre copilăria ei. A crescut într-o familie modestă. Însă astfel a început să aprecieze mai mult lucrurile care contează cu adevărat în viață, și nu lucrurile materiale.

Tily Niculae, mărturisiri despre copilăria modestă: ”Când vii dintr-o familie în care părinții nu își permit să te ducă la o cofetărie…”

Având în vedere că în copilărie nu a fost ccrescută în puf, Tily Niculae a învățat că dragostea este mult mai importantă decât orice altceva.

Pentru evenimente, vedeta se pregătește foarte repede. Asta și pentru că, fiind mamă, nu are timp pentru a merge la coafor, de exemplu. Machiajul nu este o problemă pentru actriță, deoarece se descurcă la acest capitol, având în vedere anii de filmări din trecut.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu a avut o experiență traumatizantă în vacanță. “N-am putut să mă mișc, aveam vânătăi peste tot”

CITEȘTE ȘI: Adela Popescu a rămas singură. Ce s-a întâmplat cu Radu Vâlcan?

Hainele pentru evenimente și le alege singură. Are în vedere cerințele evenimentului, ale invitației și nu neapărat cerințele modei. De regulă își ia hainele de la reduceri deoarece i se pare o risipă de bani să le cumpere în plin sezon, mai ales că le poartă o singură dată, la un eveniment. După care are nevoie de altele pentru evenimente.

Vedeta a mărturisit că investește banii în suflet, în vacanțe. Merge în city break-uri, vacanțele cu copilul.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top