Connect with us

Revistateo.ro

Tipul de unt care îndepărtează vergeturile în mod natural

Frumusete

Tipul de unt care îndepărtează vergeturile în mod natural

Știai că există un tip de unt eficient în combaterea vergeturilor? Este vorba despre vergeturile în stadiu inițial, când au culoarea roșie, căci, așa cum se știe, atunci când leziunile sunt tot mai adânci și devin albicioase doar varianta chirurgicală mai este bună.

Untul care face minuni în prevenirea răspândirii vergeturilor, atenunându-le și făcându-le să dispară treptat este untul de cacao.

Amestecă jumătate de pahar de unt de cacao (o cană simplă, de ceai) cu zeama de la două piersici sau nectarine (ideal este să fie cât mai zemoase).

Tot ce trebuie să faci este să aplici acest unguent special din produse 100% naturale pe zona cu probleme.

Eficiente în combaterea vergeturilor sunt și cremele care conțin extract de avocado. Zdrobiți bine un avocado copt apoi amestecați-l cu vitamina E. Vitamina E se găsește în orice plafar sau farmacie.

CITESTE SI: 90% dintre femei fac vergeturi în sarcină. Iată 7 moduri să reduci vergeturile când ești gravidă

Dacă ai vergeturi, citește asta. E singura scăpare (nu e vorba de vreun remediu minune și nici de operație)

Tratament pentru vergeturi si piele cu aspect de coaja de portocala

10 rețete homemade pentru eliminarea vergeturilor

Salma Hayek a scăpat de vergeturi cu un produs de 6 lei!

Aceasta masca elimina cicatricile cauzate de acnee de la a doua utilizare

Poți opta și pentru banalul gel de aloe vera amestecat cu două linguri de ulei de măsline. Aplică acest amestec peste pielea cu probleme și lasă preparatul să își facă efectul timp de 15 minute.

Clătește apoi zona cu apă călduță și folosește un prosop moale ca să nu îți iriți zona sensibilă cu vergeturi.

Un alt truc: Ce trebuie să faci cu aspirina ca să scapi de vergeturi

Vergeturile sunt acele urme care rămân după slăbire într-un timp foarte scurt de timp. Aceste linii adâncite în piele provoacă depresie în rândul persoanelor care slăbesc exagerat de mult într-un timp foarte scurt.

Una dintre metodele de a scăpa de vergeturi implică aspirina. Tot ce trebuie să faceți pentru a spune adio vergeturilor este să diluați aspirină într-o cantitate mică de apă. Această combinație (aspirină + apă) trebuie combinată apoi cu ulei de măsline cald.

Două lingurițe de măsline sunt suficiente pentru prepararea tratamentului. Pasta se aplică direct pe piele și trebuie lăsată la acționat vreme de 20-25 de minute. Clătiți apoi pielea cu apă călduță. Masca trebuie aplicată o dată pe zi timp de aproximativ 7 zile.

E important ca la prepararea acestor soluții să administrați și vitaminele E și C, pe care le găsiți în capsule, în farmacii. Această combinație naturistă hidratează și reface pielea, redându-i elasticitatea. Este recomandat ca pe perioada urmării tratamentului să faceți sport.

În timpul antrenamentelor veți elimina colagenul, contribuind astfel la regenerarea completă a pielii.

Atenție! E bine să nu vă expuneți imediat la soare după aplicarea pastei pe piele. Pielea se poate usca și liniile inestetice devin mult mai vizibile. Dacă doriți să vă relaxați afară, în natură, e preferabil să alegeți un loc umbros.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor care sunt alergice la compușii din care este făcut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top