Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de coafuri care te fac să pari mai slabă

Stiri

Tipuri de coafură care te fac să pari mai slabă

Un recunoscut stilist din Puerto Rico, Ivan Garcia de la Beyond Salon din Puerto Rico (apreciat în întreaga America Latină) recomandă câteva idei care te vor ajuta să îți schimbi forma feței, astfel încât să pari mai slabă.

PĂRUL LUNG
Lasă-ți părul lung dacă ai pus câteva kilograme pe tine și fața ta nu le poate masca. Părul lung va face să ai fața mai alungită, astfel încâ vei părea mai slabă. Nu îți lăsa însă părul pe spate ci adu-l în față, pentru a-ți acoperi părțile laterale ale feței.

CITEȘTE ȘI: INGREDIENTELE IDEALE PENTRU PĂRUL CREȚ

PĂRUL ÎN SCĂRI
Dacă te tunzi în scări și ai părul foarte lung, ai făcut o alegere înțeleaptă. Tuns în trepte, părul îți va acoperi o treime din față, mai ales în partea de jos, acolo unde la întâlnirea capului cu gâtul se poate observa dacă o persoană a acumulat kilograme în plus sau nu.

ONDULEURI
Ondulează-ți părul de fiecare dată când vrei să ieși în oraș și evită, dacă ai kilograme în plus, să îl păstrezi drept, întrucât îți face fața excesiv de îngustă, și intră prea tare în contrast cu restul corpului. Părul ondulat te va face să ai o față mai armonioasă, în acest fel părând mai aproape de greutatea normală.

RENUNȚĂ LA BRETON
Bretonul îți face fața și mai rotundă decât este în mod normal, iar dacă vrei să pari mai slabă, cu un breton mare vei obține exact contrariul. Bretonul îți pune în plus în jur de 3-4 kilograme, așa că taie-l imediat!

BOB-UL ASIMETRIC
Bob-ul comun poate fi comparat cu bretonul, întrucât și acesta pune câteva kilograme la greutatea ta. Încearcă o coafură asimetrică, puțin mai lung într-o parte decât în cealaltă. Vei obține efectul unei fețe mai alungite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top